Nissan Juke-R revine in versiunea 2.0, se lauda mai nou cu 600 CP

Nissan Juke-R revine in versiunea 2.0, se lauda mai nou cu 600 CP
  • Nissan prezinta versiunea imbunatatita a crossover-ului Juke-R
  • In compartimentul motor regasim acum un total de 600 cai putere
  • Kitul aerodinamic este realizat integral din fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

Succesul inregistrat de modelul original i-a "impins" pe cei de la Nissan sa continue dezvoltarea proiectului Juke-R.

Avand la baza versiunea imbunatatita a crossover-ului japonez, lansata pe piata chiar in cursul anului 2014, noul Nissan Juke-R 2.0 impresioneaza in special prin calitatile sale tehnice.

Dupa cum era de asteptat, principala atractie o reprezinta de departe motorizarea V6 twin-turbo de 3.8 litri si 600 de cai putere, preluata direct de la modelul de top GT-R Nismo.

Nissan Juke-R 2.0Noul Nissan Juke-R 2.0 ofera 600 de cai putere.Nissan Juke-R 2.0Propulsia este asigurata de V6-le turbo de pe GT-R Nismo.

Nissan Juke-R 2.0Tot de la GT-R-ul Nismo provin si cutia de viteze cu dublu ambreiaj, respectiv sistemul de tractiune integrala.

Tot de la GT-R-ul Nismo provin si transmisia automata cu dublu ambreiaj, respectiv sistemul de tractiune integrala, sprintul 0 - 100 km/h durand cel mai probabil numai 3.0 secunde.

In ceea ce priveste departamentul vizual, noul Nissan Juke-R 2.0 ne intampina atat cu o nuanta mata de negru, cat si cu un pachet aerodinamic sculptat agresiv din fibra de carbon.

Dar acestea nu sunt singurele elemente de caroserie care iti vor atrage atentia, lista detaliilor notabile intalnite la nivelul exteriorului continuand cu o pereche de jante in cinci spite duble.

Fotografiile interioare lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa nu ar fi de mirare ca noul Nissan Juke-R 2.0 sa dispuna aici de volan si scaune sport, plus roll-cage complet.

Nissan Juke-R 2.0Noul Nissan Juke-R 2.0 pastreaza negrul mat caracteristic predecesorului sau.

Nissan Juke-R 2.0Pachetul aerodinamic a fost, in schimb, complet restilizat.

Nissan Juke-R 2.0Jantele au primit si ele, de asemenea, un nou design.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Nissan Juke-R 2.0
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Iunie 2015