Nissan nu renunta la modelul GT-R. Ba din contra!

Nissan nu renunta la modelul GT-R. Ba din contra!
Vesti bune pentru iubitorii de automobile performante nascute pe taramuri japoneze. Contrar ultimelor zvonuri, ce dadeau ca sigura disparitia din peisaj a supercarului Nissan GT-R, cariera legendarului model nipon se va mai prelungi cu inca cel putin un deceniu de-acum incolo.
Distribuie pe Facebook

Lansat in anul 2007 si trecut prin numeroase procese de imbunatatire de-a lungul tot acestui timp, modelul Nissan GT-R si-a vazut viitorul incert odata cu retragerea din activitate a parintelui sau, Kazutoshi Mizuno. Norocul supercarului japonez pare sa se fi schimbat insa peste noapte, surse din cadrul constructorului nipon declarand clar si raspicat ca automobilul de inalta performanta si mandria inginerilor din Tara Soarelui Rasare nu va fi scos din scena, ci va fi tratat cu o noua generatie. O noua generatie ce nu va debuta mai devreme de anul 2018 si care ar putea fi disponibila (si) in compania unei versiuni cu propulsie hibrida.

Cat despre actualul model, acesta urmeaza a fi trecut printr-un nou proces de imbunatatire, ce va avea aduce cu sine spoilere fata / spate modificate, plus numeroase schimbari la nivelul trenului de rulare. In cazul in care totul va decurge conform planului, iar constructorul japonez nu se va lovi de nici o problema ivita din senin, varianta imbunatatita a supercarului Nissan GT-R va fi lansata inainte de sfarsitul anului viitor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 August 2012