Noi detalii cu privire la viitorul Nissan GT-R Nismo ies astazi la iveala

Noi detalii cu privire la viitorul Nissan GT-R Nismo ies astazi la iveala
Nismo este pe cale sa doboare toate recordurile de viteza doborate pana acum de supercarul japonez Nissan GT-R.
Distribuie pe Facebook

Poate ca modelul Nissan GT-R a stabilit deja mai toate recordurile ce puteau fi stabilite de un automobil de talia sa, insa supercarul japonez nu are de gand sa se opreasca aici. Ba din contra.

Conform vice-presedintelui executiv al Nissan, Andy Palmer, specialistii Nismo pregatesc lansarea pe piata a celui mai performant GT-R de pana acum. Din pacate, informatiile oficiale se opresc pentru moment aici, insa noi zvonuri indica faptul ca viitoarea creatie a companiei nipone va ascunde sub capota un propulsor V6 twin-turbo de 3.8 litri capabil sa ofere ceva mai mult de 570 cai putere.

De asemenea, nu vor lipsi de pe lista cu atractii principale nici modificarile de ordin tehnic, respectiv imbunatatirile operate la nivelul sasiului, viitorul Nissan GT-R Nismo urmand a fi astfel capabil sa doboare toate recordurile de viteza doborate pana in prezent de versiunea "standard" a supercarului japonez.

Din pacate, informatiile cu privire la lanseara oficiala lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa nu ar fi exclus ca viitorul Nissan GT-R Nismo sa-si faca aparitia in cadrul evenimentului Tokyo Motor Show din luna noiembrie a acestui an.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Iunie 2013