Noua fita in materie de dotari de lux: sute de LED-uri in lemnul din portierele masinii

  • Rolls-Royce prezinta noua editie speciala Wraith Luminary
  • Modelul britanic ofera panouri de lemn decorate cu lumini LED
  • Pachetul interior cuprinde inclusiv tesaturi din otel inoxidabil
Distribuie pe Facebook

Rolls-Royce marcheaza o noua premiera in industria masinilor de lux: panourile de lemn decorate cu sute de lumini LED. Acestora li se alatura scaune imbracate in piele de diferite nuante si "tesaturi" realizate din... otel inoxidabil.

La inceputul acestei saptamani, Rolls-Royce a prezenta in fata lumii intregi o noua versiune a modelului Wraith. Produsa in numai 55 de exemplare, respectiva varianta a automobilului britanic de lux gazduieste in compartimentul motor o unitate cu 12 cilindri in V, doua turbine uriase si capacitatea de 6.6 litri.

Nimic surprinzator sau diferit fata de oferta unui exemplar standard, asemanarile continuand cu transmisia automata in opt rapoarte si puterea maxima livrata exclusiv puntii spate: 624 CP. Drept urmare, si in cazul de fata acceleratia de la 0 la 100 km/h ar trebui sa se realizeze intr-un timp de doar 4.6 secunde.

Rolls-Royce Wraith Luminary Edition

Rolls-Royce Wraith Luminary Edition

Dar nu performantele in linie dreapta reprezinta principalul punct de atractie al editiei Wraith Luminary, ci lista cu dotari disponibile. Lista care culmineaza cu panourile finisate in lemn de origine croata si decorate de specialistii companiei britanice cu nici mai mult, nici mai putin de 1765 de lumini LED.

Fiind un Rolls-Royce, noul model nu se poate plange nici de lipsa celebrului plafon instelat, care aduna laolalta 1.340 de unitati de fibra optica. Alte ingrediente magice cuprinde scaune imbracate in piele de diferite nuante (un soi de maroniu pentru fata si gri pentru bancheta spate), plus tesaturi din otel inoxidabil.

Proaspat anuntata editiei Wraith Luminary nu are la momentul de fata si un pret de vanzare, insa sunt mari sanse sa avem de-a face cu un automobil care depaseste 300.000 de euro. Un detaliu la care parca te astepti atunci cand vezi inclusiv exteriorul de culoare Sunburst Grey, cu patru linii pictate manual.

Rolls-Royce Wraith Luminary Edition

Rolls-Royce Wraith Luminary Edition

Rolls-Royce Wraith Luminary Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Rolls-Royce Wraith Luminary Edition
mai multe