Noua generatie arata ca un OZN. Poze reale

Noua generatie arata ca un OZN. Poze reale
  • Noua generatie arata ca un OZN
  • Poze reale
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor putea opta si pentru un sistem de propulsie self-charging hybrid. Conceput special pentru a livra persoanei de la volan o putere de pana la 371 de cai.

Prezentata publicului larg inca din prima parte a lunii iunie - cu mai bine de 28 de saptamani si jumatate in urma, cea mai recenta generatie a faimoasei masini pe care compania Lexus o vinde sub denumirea de RX stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Oferit si pe piata auto din Romania - la preturi incepand de la putin peste 80.500 de euro, impresionantul SUV cu o lungime de circa cinci metri se remarca in special prin design-ul SF al caroseriei, seria atractiilor principale debutand cu o grila de dimensiuni mai mult decat generoase a radiatorului.

Lista intredientelor specifice departamentului exterior continua, printre altele, cu o capota atent sculptata a motorului, plus o pereche de blocuri optice condimentate cu lumini de zi creionate sub forma literei L - respectivelor detalii alaturandu-li-se si un set de jante din aliaj cu un diametru de pana la 21 de inch. Din meniu nu lipsesc insa - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi nimic, nici aripile proeminente ori stopurile unite cu o banda iluminata.

De cealalta parte a portierelor - la interior, noul Lexus RX ascunde doua ecrane supradimensionate, atat ceasurile de bord digitale, cat si sistemul multimedia fiind insotite de un astfel de element. Odata ajunsi in cabina, cumparatorii modelului de origine asiatica vor mai descoperi si o tapiterie realizata din piele vegana sau reala - in functie de preferintele fiecaruia, volan cu reglare electrica, scaune fata cu functie de ventilatie, bancheta spate incalzita, instalatie audio de inalta fidelitate, compusa din 21 de difuzoare semnate de specialistii Mark Levinson.

Asamblata pe platforma GA-K, mult anticipata gama cantareste cu 90 de kilograme mai putin decat anterior si este disponibila intr-un numar considerabil de variante. Intr-o alta ordine de idei, persoanele cu dare de mana vor avea la dispozitie - dupa cate se precizeaza pe site-ul producatorului, si o versiune plug-in hybrid, sinonima cu 306 CP, o alta optiune demna de mentionat constand intr-o configuratie self-charging hybrid cu pana la 371 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Decembrie 2022