Noua lor masina e OPULENTA MAXIMA. Are 5.7 metri lungime, motoare uriase si scaune care se inclina

Noua lor masina e OPULENTA MAXIMA. Are 5.7 metri lungime, motoare uriase si scaune care se inclina
  • USSV lanseaza noul Rhino GX Executive
  • SUV-ul american ofera patru scaune individuale
  • Clientii au la dispozitie doua motorizari
Distribuie pe Facebook

Undeva in lume, peste oceanul care separa Europa de continentul nord-american, o companie pe nume USSV ia camionetele din seria F Super Duty de la Ford si le transforma in SUV-uri cu adevarat monstruoase, care fac ca vechiile automobile Hummer sa para... subtile.

Cel mai bun exemplu in acest sens il reprezinta, evident, modelul Rhino GX - care, de curand, a primit si o versiune de mare lux. Comercializata sub indicativul Executive, noua varianta impresioneaza in special prin compartimentul interior, decorat cu piele in doua culori, cusaturi contrastante si patru scaune individuale.

In centrul atentiei se regasesc, evident, ocupantii locurilor spate, care vor descoperi doua fotolii cu reglare electrica, capabile inclusiv sa se incline pentru un maximum de confort. In varful cotierei care le desparte, americanii de la USSV au instalat un display tactil pentru actionarea diferitelor comenzi puse la dispozitie invitatilor.

Totodata, pentru calatoriile lungi, in compartimentul care desparte soferul de pasageri a fost montat un televizor cu diagonala de 40 inch, conectat la un receptor de satelit. Fiindca se distinge destul de greu din primele fotografii oficiale ale modelului Rhino GX Executive, ei bine... o vom spune noi: da, exista chiar si o trapa.

Sub capota, monstruosul SUV de peste Ocean le ofera clientilor posibilitatea de a opta fie pentru o motorizare turbodiesel cu opt cilindri in V si capacitatea de 6.7 litri, fie pentru un V10 pe benzina, aspirat natural, de 6.8 litri. Important de precizat, ambele unitati sunt cuplate la o transmisie automata in cinci rapoarte.

De altfel, nu lipseste din meniu nici sistemul de tractiune integrala, in timp ce anvelopele masoara 38 inch in diametru. Pretul noului Rhino GX Executive ramane un mister pentru moment, americanii de la USSV preferand sa anunte doar ca este necesarea achitarea unui avans de pana la 50% pentru achizitia unui exemplar.

USSV Rhino GX Executive

USSV Rhino GX Executive

USSV Rhino GX Executive

USSV Rhino GX Executive

USSV Rhino GX Executive

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze USSV Rhino GX Executive
mai multe