Noua masina arata ca un OZN. Poze reale

Noua masina arata ca un OZN. Poze reale
  • Noua masina arata ca un OZN
  • Poze reale
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un benzinar cu 12 cilindri in V si capacitatea de 6.5 litri - ce urca pana la 11.100 rpm, lucreaza alaturi de un motor electric pentru un total sinonim cu 1.155 CP.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ sase ani si cunoscuta - initial, sub denumirea de AM-RB 001, impresionanta masina oferita de compania Aston Martin sub numele de Valkyrie a revenit de curand - pe parcursul zilelor acestea, in lumina intensa a reflectoarelor: Explicatia?

Una dintre exclusivistele unitati programate sa iasa de pe linia de propductie a fost surprinsa - in toata splendoarea sa, intr-un showroom din Oslo, capitala Norvegiei, finisata intr-o nuanta superba de rosu.

Masina cu numarul 69 dintr-un total de doar 150 - aparent, urmatorul Aston Martin Valkyrie se bucura, la randul sau, de un benzinar cu 12 cilindri in V si capacitatea de 6.5 litri - dezvoltat impreuna cu Cosworth, ce urca pana la 11.100 rpm. Acestuia i se alatura un motor electric de la Rimac.

Respectiva solutie se traduce printr-un total de 1.155 CP, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa devina realitate - cu acceleratia la podea, dupa un timp de numai 2.5 secunde.

Impresionanta masina cunoscuta - initial, sub denumirea de AM-RB 001, si oferita, in prezent, sub numele de Aston Martin Valkyrie este insotita de o nota de plata pe masura caracteristicilor sale. Ce porneste - dupa cate se spune, de la un pret de 2.5 milioane de lire sterline.

View this post on Instagram

A post shared by Broom-Vegard (@broom_vegard)

Distribuie pe Facebook
mai multe