Noua masina de 1.800 CP bate la fund Bugatti Chiron si Koenigsegg Agera. E prima din lume care atinge 500 km/h!

Noua masina de 1.800 CP bate la fund Bugatti Chiron si Koenigsegg Agera. E prima din lume care atinge 500 km/h!
  • Italienii lanseaza la Geneva o noua sportiva
  • Este vorba despre Corbellati Missile
  • Modelul are 1800 CP si vrea sa atinga 500 km/h
Distribuie pe Facebook

Sub caroseria realizata din fibra de carbon se ascunde, montata central, o unitatea V8 twin-turbo din aluminiu, cu capacitatea cilindrica de noua litri.

Organizata in perioada 8 - 18 martie, editia din acest an a evenimentului Geneva International Motor Show ar putea marca debutul celui mai rapid autoturism din toate timpurile. Este vorba despre Corbellati Missile, model care - cel putin la prima vedere - promite marea cu sarea.

Vorbim, mai precis, despre un automobil cu sasiu si caroserie din fibra de carbon, pus in miscare de un motor V8 montat central si realizat din aluminiu. Motor V8 twin-turbo de noua litri, despre care compania italiana afirma ca produce o putere maxima de aproximativ 1.800 CP.

In acelasi timp, unitatea pe benzina "scoate" un cuplu de 2.350 Nm, astfel ca si performantele se anunta dintre cele mai impresionante. Cu noul Missile, Corbellati tinteste catre o viteza de top de 500 km/h si, drept urmare, titlul de cel mai rapid autoturism din toate timpurile.

Drept urmare, nu este deloc de mirare ca modelul italienilor ofera inca din echiparea standard un sistem de franare cu discuri carbon-ceramice de 394 mm si etriere in sase pistoane. Suspensia dispune de amortizoare ajustabile, iar din meniu nu lipseste nici diferentialul LSD.

La nivel estetic, noul Corbellati Missile are un aer clasic, liniile si formele caroseriei in doua portiere ovationand creatii legendare precum Alfa Romeo 33 Stradale sau Ferrari 330 P4. De cealalta parte, interiorul ramane un mister, insa totul se va schimba la inceputul lunii viitoare.

Tot la capitolul mari necunoscute mai pute bifa, la acest moment, si detaliile legate de disponibilitatea modelului italian, pretul sau data la care primele exemplare vor parasi linia de productie.

Corbellati Missile

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Corbellati Missile
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2018