Noua masina de cinci milioane de euro de la Bugatti nu seamana cu nimic din ce ai vazut pana acum. POZE REALE

Noua masina de cinci milioane de euro de la Bugatti nu seamana cu nimic din ce ai vazut pana acum. POZE REALE
  • Bugatti prezinta noul Divo
  • Modelul foloseste un motor de 1500 CP
  • Pretul e de 5 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Toate cele 40 de unitati planificate pentru productia de serie au fost deja comandate, au tinut sa anunte oficialii companiei de lux cu sediul in Molsheim.

Cu toate ca nu au trecut nici macar sase luni de la prima aparitie in fata publicului larg a versiunii Chiron Sport, Bugatti a prezentat zilele acestea o noua editie speciala a modelului care inlocuieste in gama companiei de lux din Molsheim vechiul Veyron.

Este vorba chiar despre mult anticipatul Divo, livrat la randul lui in compania unei motorizari cu 16 cilindri, patru turbine si 1.500 de cai putere sub capota, dar alaturi de o caroserie in doua portiere complet restilizata, in stilul celebrului concept Vision Gran Turismo.

Noi-noute sunt si jantele din aliaj, acestea - impreuna cu alte elemente mai mult sau mai putin vizibile, printre care si o carcasa din fibra de carbon pentru intercooler, avand inclusiv rolul de a reduce greutatea automobilului cu aproape 35 de kilograme.

De altfel, comparativ cu actualul Chiron, modelul Divo produce o forta de apasare mai mare 90 de kilograme, atinge 1.6 G-uri in viraje si, nu in ultimul rand, termina cu aproximativ opt secunde mai devreme un tur pe circuitul de la Nardo, mai spune Bugatti.

Asa cum precizam si anterior, noua editie speciala a produsului care inlocuieste in gama companiei de lux din Molsheim vechiul Veyron va avea parte de o productie limitata la doar 40 de exemplare, toate acestea gasindu-si deja cate un garaj in care sa locuiasca.

Si mai impresionant este insa pretul de vanzare: la cinci milioane de euro - net, fara taxe, modelul Divo costa de peste doua ori mai mult decat un Bugatti Chiron in varianta de baza, fara optionalele care pot creste nota finala de plata cu alte cateva sute de mii de euro.

Bugatti Divo - Poze reale

Bugatti Divo - Poze reale

Bugatti Divo - Poze reale

Bugatti Divo - Poze reale

Bugatti Divo - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Bugatti Divo - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 August 2018