Noua masina de la Aston Martin e nebunie curata: are un design retro la exterior si 715 cai sub capota!

Noua masina de la Aston Martin e nebunie curata: are un design retro la exterior si 715 cai sub capota!
  • Noua masina de la Aston Martin e nebunie curata
  • Are un design retro la exterior si 715 cai sub capota!
Distribuie pe Facebook

Disponibila in numai 110 bucati, exclusivista sportiva britanica pluseaza cu o transmisie manuala si un diferential cu alunecare limitata.

Se remarca numaidecat prin liniile si detaliile cu tenta retro ale caroseriei - ce au ca sursa principala de inspiratie primul V8 Vantage din istorie, insa nici jantele forjate din aliaj, insotite de elemente stilizate sub forma de fagure, ori evacuarea tripla, cu tipsurile montate in centrul difuzorului spate nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi, glumi sau exagera cu nimic.

Aston Martin Valour

Aston Martin Valour

In cabina - de cealalta parte a portierelor, viitorii cumparatori vor avea la dispozitie, dupa cate se mentioneaza in comunicatul de presa, si tapiterie din lana, scaune din carbon, ornamente din lemn, acestora alaturandu-li-se, in compartimentul motor, o unitate V12 twin-turbo de 5.2 litri, proiectata special pentru a livra celui prezent la volan, prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte, o putere de 715 CP.

Oferita intr-un numar limitat la doar 110 exemplare - dupa cum precizam, de altfel, si anterior, extravaganta serie pe nume Valour nu reprezinta, la momentul de fata, decat un mister atunci cand vine vorba despre pretul de vanzare ori performantele ce o caracterizeaza. Ce este drept, britanicii au dezvaluit ca din meniu nu lipsesc nici discurile de franare de pana la 410 milimetri sau diferentialul LSD.

Aston Martin Valour

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Aston Martin Valour
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Iulie 2023