Noua masina de la BMW e LUX TOTAL. Farurile cu LASER si instalatia audio cu 16 boxe SUNT STANDARD

Noua masina de la BMW e LUX TOTAL. Farurile cu LASER si instalatia audio cu 16 boxe SUNT STANDARD
  • Noua masina de la BMW e LUX TOTAL
  • Farurile cu LASER si instalatia audio cu 16 boxe SUNT STANDARD
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor cu opt cilindri in V si o capacitate de 4.4 litri - pe benzina, livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 625 CP. Plus 750 Nm, conform primelor informatii si detalii date publicitatii.

Ultima jumatate a anului 2022 marcheaza debutul unui nou BMW asamblat in serie limitata, cu celebrul constructor bavarez prezentand, in cursul zilei de luni, noul M8 Competition Coupe 50 Jahre M Edition. Destinat pietei din India, modelul cu pricina se remarca - la nivelul departamentului exterior, in special prin multiplele elemente realizate din fibra de carbon, insa nici farurile dotate cu laser ori jantele din aliaj cu diametrul de 20 de inch nu vor trece neobservate; ba dimpotriva, am putea spune.

BMW M8 Competition Coupe 50 Jahre M Edition

Disponibila in schimbul unei sume echivalente cu circa 313.858 de euro, respectiva reteta continua numeroase detalii interioare din piele, cu scaune fata incalzite, cu o bancheta spate echipata cu locuri individuale, plus afisaj pe parbriz si instrumente de bord digitale. Nu lipsesc din meniu, potrivit unui comunicat de presa, nici boxele de la Harman Kardon, instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii - pe doua zone, luminile ambientale, display-ul central de 12.3 inch etc.

Aceeasi versiune comercializata de BMW sub denumirea de M8 Competition Coupe 50 Jahre M Edition se mai poate lauda, intr-un final, si cu o motorizare V8 de 4.395 de centimetri cubi, pe benzina. Sinonima cu un total de 625 de cai putere si 750 de Newton-Metri, unitatea instalata de ingineri in compartimentul motor promite sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp demn de o super sportiva, de 3.2 secunde.

BMW M8 Competition Coupe 50 Jahre M Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe