Noua masina de la Ferrari a scapat pe internet. Se numeste 488 Pista si are 700 de CAI

Noua masina de la Ferrari a scapat pe internet. Se numeste 488 Pista si are 700 de CAI
  • Noua masina de la Ferrari a scapat pe internet
  • Se numeste 488 Pista si are 700 de CAI sub capota
  • Premiera mondiala ar putea avea loc luna viitoare
Distribuie pe Facebook

Prima iesire in public a sportivei cu motor V8 turbo ar fi programata pentru inceputul lunii viitoare, atunci cand Salonul Auto International de la Geneva isi va deschide portile pentru iubitorii de masini din lumea intreaga.

Zvonurile potrivit carora italienii de la Ferrari ar lucra la un succesor pentru modelul 458 Speciale au fost reconfirmate in cursul acestei dupa-amiezi de mai multe fotografii oficiale ale noului 488 Pista.

Ajunse pe internet fara voia companiei din Maranello, imaginile respective surprind viitorul rival al sportivelor Lamborghini Huracan Performante, McLaren 720S si Porsche 911 GT2 RS complet necamuflat.

Prin urmare, chiar daca au mai ramas cel putin doua saptamani pana la premiera publica a noului Ferrari 488 Pista, putem spune inca de pe acum ca acesta stie cum sa se fara remarcat in marea de automobile.

Spoilerele fata / spate complet restilizate ii confera automobilului italian un aspect mai agresiv ca oricand si, in acelasi timp, contribuie radical la imbunatatirea eficientei la nivel aerodinamic.

Diferente majore intre noul Ferrari 488 Pista si modelul 488 GTB aflat la baza intalnim si in dreptul profilului lateral, acolo unde jantele in cinci spite, de dimensiuni generoase, atrag toate privirile.

Intr-un final, numeroase modificari au fost operate si in interior, viitorul rival al sportivelor Lamborghini Huracan Performante, McLaren 720S si Porsche 911 GT2 RS adoptand inclusiv alte scaune.

Cat despre motorizarea ascunsa sub capota automobilului italian de inalta performanta, zvonurile vorbesc despre o unitate turbo cu opt cilindri in V si capacitatea de 3.9 litri, care dezvolta cel putin 700 CP.

Asa cum precizam si la inceputul acestui material, noul Ferrari 488 Pista ar putea debuta pentru prima oara in fata publicului larg cu ocazia Salonului Auto International de la Geneva din perioada 8 - 18 martie.

Ferrari 488 Pista - Primele poze

Ferrari 488 Pista - Primele poze

Ferrari 488 Pista - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Februarie 2018