Noua masina de la Ferrari e nebunie curata: are doar un singur loc, iar parbrizul lipseste complet

Noua masina de la Ferrari e nebunie curata: are doar un singur loc, iar parbrizul lipseste complet
  • Noua masina de la Ferrari e nebunie curata
  • Are doar un singur loc, iar parbrizul lipseste complet
Distribuie pe Facebook

Oferita sub denumirea de Monza SP1 - in schimbul unei sume compuse din sapte cifre, extrema creatie a italienilor din Maranello se poate lauda inclusiv cu o motorizare V12 de 6.5 litri. Plus 810 CP.

Se remarca numaidecat prin caroseria acompaniata de numeroase elemente retro - care a renuntat atat la plafonul, cat si la parbrizul din dotare, insa multiple priviri ar trebui sa atraga si panoul urias instalat in partea din dreapta a soferului, pe locul pasagerului. Pentru ca - asa cum mentionam si anterior, impresionanta masina pe nume Monza SP1 vine cu doar un singur scaun.

Construita pe aceeasi arhitectura precum actualul 812 Superfast - daca mai trebuia cumva precizat, spectaculoasa creatie a italienilor din Maranello a mai pregatit si o noua consola centrala. Plus un motor aspirat cu 12 cilindri in V.

Insotita de o capacitate uriasa, de 6.496 de centimetri cubi, respectiva unitate pune la bataie 810 cai si 719 Newton-Metri - valori maxime livrate exclusiv rotilor de pe puntea spate. Fisa cu specificatii tehnice continua - in cazul de fata, cu o transmisie automata in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, si o greutate care se invarte in jurul valorii de 1.500 de kilograme, dupa cate se pare.

Prin urmare - cu pedala de acceleratie la podea, excentricul Monza SP1 nu necesita decat 2.9 secunde pentru a rezolva eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Viteza maxima depaseste 300 de kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe