Noua masina de la Lamborghini e posedata de demon. Are 666 de cai sub capota

Noua masina de la Lamborghini e posedata de demon. Are 666 de cai sub capota
  • Noua masina de la Lamborghini e posedata de demon
  • Are 666 de cai sub capota
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un 0 - 100 km/h in doar 3.3 secunde. Potrivit oficialilor companiei cu sediul in regiunea Sant'Agata Bolognese din Italia.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de patru ani si jumatate - inca din ultima parte a lui 2017, prima generatie a impresionantei game comercializate de Lamborghini sub numele de Urus a revenit de curand, chiar pe parcursul zilelor precedente, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia?

Lamborghini Urus Performante

Lamborghini Urus Performante

Celebra companie cu sediul in regiunea Sant'Agata Bolognese din Italia a venit cu o noua versiune a SUV-ului asamblat pe aceeasi platforma precum Audi Q8, dar si Bentley Bentayga, Porsche Cayenne sau Volkswagen Touareg, varianta denumita Urus Performante gazduind in compartimentul motor un V8 demonic. Acompaniat de doua turbine si o capacitate de patru litri, respectivul propulsor livreaza un total sinonim cu 666 de cai.

Asa se face ca - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un interval de numai 3.3 secunde. Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, atat cu o suspensie mai joasa, cat si cu nenumarate elemente din fibra de carbon.

Noua savoare a primului Lamborghini Urus din istorie se mai poate lauda, au tinut oficialii companiei cu sediul in regiunea Sant'Agata Bolognese din Italia sa adauge, si cu o evacuare de la Akrapovic, si cu un mod de rulare Rally. Cat despre pretul de vanzare al spectaculosului automobil cu directie integrala si anvelope semi-slick in dotare, viitorii clienti vor avea de achitat o nota de plata compusa din sase cifre, de minim 218.487 de euro.

Lamborghini Urus Performante

Lamborghini Urus Performante

Lamborghini Urus Performante

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (104) Poze Lamborghini Urus Performante
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 August 2022