Noua masina de la Lamborghini e posedata de demon. Are 666 de cai sub capota. Cum arata in realitate

Noua masina de la Lamborghini e posedata de demon. Are 666 de cai sub capota. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Lamborghini e posedata de demon
  • Are 666 de cai sub capota
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un sprint de la 0 la 100 km/h in numai 3.3 secunde. Asa cum precizam, de altfel, si anterior.

Dezvelita publicului larg cu doar cateva zile in urma - cu ocazia editiei din acest an a exclusivistului eveniment organizat sub denumirea de Pebble Beach Concours d'Elegance, mult anticipata varianta de performanta a primului Urus din istorie stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Comercializata sub indicativul Performante - la preturi incepand de la putin peste 218.480 de euro, conform unui comunicat oficial de presa, respectiva versiune a masinii italiene se remarca in special prin caracterul extrem de agresiv al spoilerelor fata si spate, insa nici aripile laterale proeminente, acompaniate de jante de pana la 23 de inch, nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi sau exagera cu nimic.

Seria vestilor bune continua, la nivelul pachetului exterior, cu o capota a motorului, cu plafon si un eleron pentru hayon realizate din carbon, pe cand volanul cu parte inferioara plata reprezinta principala atractie a interiorului. Odata ajunsi la interior, clientii extremului SUV vor mai descoperi si o tapiterie realizata din piele, cu insertii de Alcantara, si cusaturi contrastante, scaune sport, doua display-uri centrale, plus o bancheta atent sculptata, dar si instrumente de bord digitale si configurabile.

Aceeasi fabuloasa creatie pe nume Lamborghini Urus Performante a mai pregatit - oarecum inutil de mentionat, si un propulsor V8 de 4.0 litri, sinonim cu o putere de 666 CP. De unde si o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri in 3.3 secunde - au tinut sa sublinieze sefii companiei producatoare. Din meniu nu lipsesc - mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, nici suspensia mai joasa, discurile de franare supradimensionate, directia integrala.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Septembrie 2022