Noua masina de la Maserati e nebunie curata: ofera 761 de cai si 1.350 Nm in varianta de top. Cum arata in realitate

Noua masina de la Maserati e nebunie curata: ofera 761 de cai si 1.350 Nm in varianta de top. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Maserati e nebunie curata
  • Ofera 761 de cai si 1.350 Nm in varianta de top
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un numar considerabil de echipamente premium. Precum o instalatie audio cu boxe semnate de specialistii Sonus faber.

Dezvaluita intregii planete acum mai bine de-un an, inca de la finalul iernii lui 2022, cea de-a doua generatie a impresionantului GranTurismo stie - cu siguranta, cum sa se iasa in evidenta. Disponibil, pe piata germana, la preturi incepand de la suma de 178.608 euro, spectaculosul produs italian iese numaidecat in evidenta prin design-ul extrem de atragator al caroseriei in doua portiere, cu precizarea ca nici interiorul high-tech - livrat in compania a trei display-uri color diferite, nu va trece neobservat complet, inutil de mentionat.

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv multiple dotari de lux, pachetul in cauza culminand cu scaunele actionate electric - cu functii de incalzire, de ventilatie si, nu in ultimul rand, de memorie. Din cadrul meniului respectiv nu lipsesc nici cusaturile sub forma de carouri ori difuzoarele marca Sonus faber, acestora alaturandu-li-se o tapiterie din piele perforata, sistem de climatizare cu reglarea automata - pe doua zone, a temperaturii, camera de 360 de grade, afisaj pe parbriz.

Cea de-a doua generatie a exoticului Maserati GranTurismo se mai poate lauda, intr-un final, si cu trei versiuni diferite de motorizare - cu doua dintre optiunile puse la dispozitia potentialilor clientilor mizand pe un V6 twin-turbo de 3.0 litri, pe benzina. In configuratia de top, propulsia este asigurata, in schimb, de trei motoare electrice - care se traduc printr-o putere de 761 CP si, mai important decat atat, un cuplu de 1.350 de Newton-Metri, astfel ca primii 100 km/h vin dupa 2.7 secunde, iar viteza urca pana la 325 de kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe