Noua masina de la Mazda e nebunie curata: are motor turbo cu sase cilindri in linie si 340 de cai pe ambele punti. Galerie foto completa

Noua masina de la Mazda e nebunie curata: are motor turbo cu sase cilindri in linie si 340 de cai pe ambele punti. Galerie foto completa
  • Noua masina de la Mazda e nebunie curata
  • Are motor turbo cu sase cilindri in linie si 340 de cai pe ambele punti
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Peste Ocean, pe piata din SUA, preturile de vanzare pornesc de la circa 39.595 de dolari. Potrivit configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de trei saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii februarie, cea dintai generatie a impresionantului SUV pe care il Mazda il comercializeaza sub denumirea de CX-90 a revenit - de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia? Celebrul producator auto nipon a oferit recent - chiar pe parcursul acestor zile, zeci de fotografii noi de la exteriorul si, totodata, din cabina modelului cu o lungime de peste 5.1 metri.

Mazda CX-90 - Galerie foto

Acompaniat de un numar de trei randuri de scaune, respectivul model pluseaza cu o gama de motorizari extrem de spectaculoasa - clientii avand la dispozitie inclusiv un benzinar turbo cu sase cilindri in linie, de 3.3 litri, si tehnologie mild-hybrid la 48 de volti, conceput special pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 280 sau 340 CP, in functie de nivelul de echipare selectat. Lista cu optiuni continua cu o versiune condimentata cu un sistem de propulsie plug-in hybrid.

Insotita de un benzinar aspirat in patru pistoane, de 2.488 de centimetri cubi, si un motor electric alimentat de o baterie litiu-ion cu capacitatea de 17.8 kWh, varianta mentionata anterior promite o putere totala de aproximativ 323 CP. Conform unui comunicat oficial de presa. Cea dintai generatie a gamei disponibile sub numele de CX-90 a mai pregatit, printre altele, si o dotare standard extrem de generoasa - care cuprinde, inutil de precizat, faruri cu LED, climatizare automata.

Mazda CX-90 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (54) Poze Mazda CX-90 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2023