Noua masina de la McLaren e nebunie curata: are motor care se tureaza pana la 10.000 rpm!

Noua masina de la McLaren e nebunie curata: are motor care se tureaza pana la 10.000 rpm!
  • Noua masina de la McLaren e nebunie curata
  • Are motor care se tureaza pana la 10.000 rpm!
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 2.5 secunde.

Ultima jumatate a verii marcheaza debutul unui nou produs de la McLaren, celebra companie din Woking publicand - in cursul zilei de vineri, primele fotografii si detalii oficiale ale extremului Solus GT. Destinat exclusiv iesirilor pe circuit, dupa cate scrie in comunicatul oferit presei, respectivul model impresioneaza - in mod special, prin propulsorul instalat sub capota: un V10 aspirat, capabil sa se tureze pana la 10.000 rpm si, de asemenea, sa livreze persoanei de la volan un total de 840 CP.

McLaren Solus GT

McLaren Solus GT

Insotita de o cutie secventiala cu sapte rapoarte, aceeasi motorizare de 5.2 litri - pe benzina, se mai poate lauda, potrivit constructorului britanic, si cu un cuplu maxim de aproximativ 650 Nm, astfel ca printre performantele anuntate se regaseste, mai mult ori mai putin surprinzator, si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in numai 2.5 secunde.

Disponibila intr-un numar limitat - de 25 de exemplare, noua masina de la McLaren isi va intampina cumparatorii abia de anul viitor, conform conducerii marcii. Pretul de vanzare nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta de proportii - insa proprietarii autoturismului cu un design SF si o greutate de 1.000 de kilograme vor experimenta si o suspensie de tip pushrod, dar si anvelope similare cu cele folosite la Le Mans, discuri de franare carbon-ceramice, o forta de apasare de 1.2 tone etc.

McLaren Solus GT

McLaren Solus GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze McLaren Solus GT
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 August 2022