Noua masina de la Peugeot e LUX TOTAL. Ceasurile de bord 3D si scaunele cu masaj SUNT STANDARD

Noua masina de la Peugeot e LUX TOTAL. Ceasurile de bord 3D si scaunele cu masaj SUNT STANDARD
  • Noua masina de la Peugeot e LUX TOTAL
  • Ceasurile de bord 3D si scaunele cu masaj SUNT STANDARD
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o putere maxima de 225 de cai. Potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei.

Prezentata publicului larg acum mai bine de 12 saptamani, inca de la inceputul verii anului 2022, prima generatie a gamei comercializate de francezii de la Peugeot sub numele de 408 a revenit, recent, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: oficialii companiei producatoare au anuntat de curand, cu doar cateva zile in urma, debutul unei versiuni extrem de speciale, automobilul oferit sub denumirea de 408 First Edition urmand a fi asamblat in numai 50 de unitati, dupa cate se pare.

Peugeot 408 First Edition

Disponibila exclusiv pe piata din Marea Britanie, in schimbul unei sume minime de 43.250 de lire sterline, respectiva retata mixeaza o unitate turbo cu patru cilindri si capacitatea de 1.6 litri, pe benzina, cu un motor electric, plus o baterie de 12.4 kWh pentru un total de pana la 225 de cai putere. Si, la fel de important de spus, undeva in jurul a 360 de Newton-Metri, conform fisei tehnice.

Aceeasi varianta Peugeot 408 First Edition se va mai putea lauda, mai mult sau mai putin surprinzator, de la persoana la persoana, si cu o dotare standard extrem de generoasa, printre echipamentele oferite fara costuri suplimentare numarandu-se, pentru inceput, jantele din aliaj cu diametrul de 20 inch. Din meniu nu lipsesc insa, ba dimpotriva, nici ceasurile de bord digitale si configurabile, cu mod de afisare 3D, display-ul central cu diagonala de zece inch ori scaunele incalzite, cu masaj.

Peugeot 408 First Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Peugeot 408 First Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2022