Noua masina de la Peugeot e LUX TOTAL. Ceasurile de bord 3D si scaunele cu masaj SUNT STANDARD. Cat costa

Noua masina de la Peugeot e LUX TOTAL. Ceasurile de bord 3D si scaunele cu masaj SUNT STANDARD. Cat costa
  • Noua masina de la Peugeot e LUX TOTAL
  • Ceasurile de bord 3D si scaunele cu masaj SUNT STANDARD
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o putere maxima de 225 de cai. Potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei de specialitate.

Prezentata publicului larg acum mai bine de 17 saptamani si jumatate - inca de la sfarsitul lunii iunie, prima generatie a gamei oferite de francezii de la Peugeot sub numele de 408 a revenit, recent, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia? Oficialii companiei producatoare au anuntat de curand, cu doar cateva zile in urma, lansarea unei versiuni extrem de speciale, cu modelul comercializat sub denumirea de 408 First Edition urmand a fi asamblat intr-un numar de numai 50 de exemplare - dupa cate se pare.

Peugeot 408 First Edition

Disponibila exclusiv pe piata din Marea Britanie, in schimbul unei sume minime de 43.250 de lire sterline, respectiva retata combina o unitate turbo cu patru cilindri si capacitatea de 1.598 de centimetri cubi - pe benzina, cu un motor electric alimentat de o baterie de 12.4 kWh pentru un total de pana la 225 de cai putere. Si - la fel de important de enumerat, undeva in jurul a 360 de Newton-Metri, astfel ca problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu acceleratia la podea, intr-un timp de aproximativ 7.8 secunde, conform fisei tehnice.

Aceeasi varianta comercializata de francezii de la Peugeot sub indicativul 408 First Edition se va mai putea lauda - mai mult ori mai putin surprinzator, si cu o echipare standard extrem de cuprinzatoare, lista dotarilor oferite fara costuri suplimentare debutand cu jantele din aliaj cu diametrul de 20 inch. Din meniu nu lipsesc insa, din contra, nici ceasurile de bord digitale si configurabile, livrate alaturi de un mod de afisare 3D, display-ul central cu diagonala de zece inch. Sau scaunele incalzite - cu functie de masaj.

Peugeot 408 First Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Peugeot 408 First Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2022