Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor turbo de 271 CP si display central cu diagonala de 11.6 inch

Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor turbo de 271 CP si display central cu diagonala de 11.6 inch
  • Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti
  • Are motor turbo de 271 CP si display central cu diagonala de 11.6 inch
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem avansat de tractiune integrala, de unde si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in sub 6.0 secunde. In consecinta, de la orizont nu lipsesc nici discurile de franare ori etrierele marca Brembo.

Inceputul acestei veri marcheaza debutul unui nou produs semnat Subaru, celebra companie auto japoneza anuntand, in cursul zilei de luni, lansarea modelului WRX tS. Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, in perioada imediat urmatoare, pana la sfarsitul anului 2024, respectiva creatie isi va intampina potentialii cumparatori alaturi de un propulsor turbo in patru cilindri, cu capacitate de 2.4 litri, ce dezvolta 271 de cai putere.

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv legendarul sistem de tractiune integrala Symmetrical All-Wheel Drive, astfel ca eterna problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea in sub sase secunde. Asa se face ca din meniu nu lipsesc nici franele de la Brembo.

Acelasi WRX tS se mai poate lauda, in plan tehnic, atat cu o cutie manuala insotita de sase rapoarte, cat si cu o suspensie ce poarta semnatura specialistilor diviziei de performanta STI, acompaniata de amortizoare controlate electronic. Din punct de vedere vizual, sedanul cu pricina se bucura si de spoilere agresiv stilizate, o capota ventilata, aripi proeminente, un eleron subtil, jante cu diametrul de 19", un volan in trei spite, ceasuri de bord digitale.

Subaru WRX tS

Subaru WRX tS

Subaru WRX tS

Subaru WRX tS

Subaru WRX tS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (62) Poze Subaru WRX tS
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Iunie 2024