Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL. Are caroserie in doua culori, scaune cu functie de ventilatie si instalatie audio de la JBL. Cum arata in realitate

Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL. Are caroserie in doua culori, scaune cu functie de ventilatie si instalatie audio de la JBL. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL
  • Are caroserie in doua culori, scaune cu functie de ventilatie si instalatie audio de la JBL
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un set de jante pe 21 de inch. Plus o bancheta cu incalzire.

Prezentata publicului larg cu doar 11 saptamani in urma, la finalul lunii lui iulie, noua Toyota Crown stie - cu siguranta, cum sa iasa impresioneze. Programata sa isi faca aparitia pe strazi in urmatoarea perioada de timp - inainte ca si anul 2022 sa dispara din calendare, respectiva masina se remarca numaidecat prin caroseria in doua culori, un numar important de priviri promitand sa atraga insa si linia alungita a plafonului. Inspirata de fastback-urile in cinci portiere, evident.

Reteta specifica departamentului exterior continua, dupa cum precizam si anterior, cu jante pe 21 de inch si o bancheta cu incalzire, acestor ingrediente alaturandu-li-se, o pereche de faruri cu LED, scaune ventilate, instalatie audio de la JBL, ceasuri de bord digitale si configurabile, tapiterie din piele, incarcare wireless a telefonului mobil, un volan cu trei spite, Apple CarPlay si Android Auto. Etc.

Sub capota, noua Toyota Crown va fi disponibila - asa cum se mentioneaza intr-un comunicat pus la dispozitia presei de specialitate, atat intr-o versiune caracterizata de un propulsor aspirat de 2.5 litri, cat si intr-o varianta acompaniata de un agregat turbo cu o capacitate cilindrica de 2.4 litri, un motor electric insotind ambele unitati pe benzina pentru o doza extra de performanta si eficienta. Valorile maxime raman - cu cateva exceptii, un mare mister. Si o necunoscuta de proportii.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Octombrie 2022