Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL. Are piele pe bord, scaune ventilate si instalatie audio de la JBL. Cum arata in realitate

Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL. Are piele pe bord, scaune ventilate si instalatie audio de la JBL. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL
  • Are piele pe bord, scaune ventilate si instalatie audio de la JBL
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Chevy Tahoe, aceasta dispune inclusiv de faruri cu LED si semnalizare secventiala. De jante din aliaj cu diametrul de 22 de inch, de afisaj pe parbriz, dar si de ceasuri de bord digitale.

Dezvelita publicului larg la inceputul anului 2022 - cu aproximativ 180 de zile in urma, cea mai recenta generatie a celebrei game vandute de compania Toyota sub denumirea Sequoia stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, impresionanta masina a producatorului japonez se remarca in special prin grila supradimensionata si - totodata, partial iluminata a radiatorului, un mare numar de priviri urmand sa atraga, de ce nu, si aripile atent sculptate sau stopurile unite cu o banda cromata ori neagra.

Toyota Sequoia

Toyota Sequoia

Toyota Sequoia

Toyota Sequoia

Toyota Sequoia

Lista atractiilor principale continua, dupa cum mentionam si anterior, la inceputul acestui material, cu jante din aliaj de pana la 22 de inch, cu multiple insertii de piele - prezente inclusiv la nivelul plansei de bord, scaune ventilate si volan incalzit, noul rival al actualului Chevy Tahoe bucurandu-se si de o instalatie audio de la JBL, si de faruri cu LED si semnalizare secventiala, de afisaj pe parbriz, instrumente de bord digitale, cusaturi contrastante, climatizare cu reglarea temperaturii pe trei zone. De un display central de 14 inch etc.

Sub capota, propulsia va fi asigurata de o unitate cu sase cilindri in V, doua turbine si capacitatea de 3.445 de centimetri cubi, pe benzina - acompaniata de un motor electric pentru o putere totala de circa 437 CP, potrivit primelor informatii si detalii oficiale. Livrarea respectivei valori se face - conform unui comunicat de presa, prin intermediul unei transmisii automate in zece rapoarte, cu precizarea ca atat cifrele, cat si numerele legate de performante si consum nu reprezinta, din pacate, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (53) Poze Toyota Sequoia
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Iunie 2022