Noua masina de strada de la Ferrari e nebunie curata: are motor care se tureaza pana la 9500 rpm! Cum arata in realitate

Noua masina de strada de la Ferrari e nebunie curata: are motor care se tureaza pana la 9500 rpm! Cum arata in realitate
  • Noua masina de strada de la Ferrari e nebunie curata
  • Are motor care se tureaza pana la 9500 rpm
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o putere maxima de peste 800 CP. Plus un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 2.85 secunde.

Prezentata publicului larg in ultima parte a primaverii, noua masina de strada de la Ferrari e nebunie curata. Pusa in miscare de un motor aspirat cu 12 cilindri in V si capacitatea de 6.5 litri, care se tureaza pana la 9.500 rpm, versiunea oferita sub numele de 812 Competizione vine cu 830 CP si 692 Nm pe puntea spate, dupa cum precizam si anterior.

Ferrari 812 Competizione si Ferrari 812 Competizione A

Ferrari 812 Competizione si Ferrari 812 Competizione A

Seria vestilor bune continua cu transmisia automata in sapte rapoarte si sprintul 0 - 100 de kilometri pe ora in doar 2.85 secunde. Daca mai conteaza, acceleratia de la 0 la 200 de kilometri pe ora nu dureaza decat 7.5 secunde, pe cand viteza maxima sare de 340 de kilometri pe ora, conform primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii.

Comercializata atat intr-o configuratie cu plafon fix, cat si in compania unui plafon detasabil, versiunea oferita de Ferrari sub denumirea de 812 Competizione iese in evidenta, la exterior, in special prin partea frontala agresiv stilizata. Caracterizata de o noua capota pentru motor, prize supradimensionate de aer, plus un spoiler cu prelungire inclusa.

Reteta caracteristica respectivei masini de strada mai cuprinde si jante forjate, un spoiler spate complet redesenat, dar si un difuzor masiv, o evacuare verticala si un panou pentru luneta. La interior, de cealalta parte a portierelor, volanul sport cu parte inferioara plata si display-ul pentru pasager se numara printre principalele atractii.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Ferrari 812 Competizione si Ferrari 812 Competizione A
mai multe