Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata: are motor care se tureaza pana la 9000 rpm! Cum arata in realitate

Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata: are motor care se tureaza pana la 9000 rpm! Cum arata in realitate
  • Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata
  • Are motor care se tureaza pana la 9000 rpm!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la circa 141.338 de euro, potrivit configuratorului oficial.

Ultima parte a anului 2021 marcheaza debutul primului Cayman GT4 RS din istoria Porsche, masina prezentata publicului larg in urma cu numai 16 zile oferind o reteta imposibil de ignorat si, de asemenea, de refuzat. Principala atractie: motorul aspirat cu sase cilindri si capacitatea de 3.996 de centimetri cubi, capabil sa se urce pana la 9.000 de rotatii pe minut!

Montata central si asociata unei transmisii automate cu sapte rapoarte, plus dublu ambreiaj, impresionanta unitate livreaza rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 500 de cai putere si 450 de Newtom-Metri.

Porsche 718 Cayman GT4 RS

Datorita unei greutati de aproximativ 1.415 kilograme, potrivit fisei tehnice, primul Cayman GT4 RS din istoria Porsche promite sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora in exact 3.4 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la o viteza maxima de 315 de kilometri pe ora, dupa cum mentionam si anterior.

Seria vestilor bune continua cu timpul de aproape sapte minute si cinci secunde de la Nurburgring, semn ca aceasta reteta reprezinta optiunea ideala pentru amatorii de performante nu doar in linie dreapta.

Comercializata la preturi incepand de la suma de 141.338 de euro, daca vine vorba despre piata din Germania, noua versiune Cayman GT4 RS se mai poate lauda, de asemenea, si cu un exterior inspirat din lumea curselor cu motor. De cealalta parte a portierelor, la interior, impresionanta varianta a masinii cu propulsor central de la Porsche ofera piele, carbon etc.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Porsche 718 Cayman GT4 RS
mai multe