Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata: are sistem DRS ca monoposturile din Formula 1! Cum arata in realitate

Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata: are sistem DRS ca monoposturile din Formula 1! Cum arata in realitate
  • Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata
  • Are sistem DRS ca monoposturile din Formula 1!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor aspirat in sase cilindri - cu o capacitate de 4.0 litri, livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 525 de cai putere si 465 de Newton-Metri. Potrivit primelor informatii si detalii oferite presei.

Prezentat publicului larg cu doar cateva zile in urma - cu ocazia editiei din acest an a exclusivistului Concurs de la Eleganta de la Pebble Beach, noul Porsche 911 GT3 RS stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Oferit la preturi incepand de la putin peste 230.000 de euro, daca vine vorba despre piata auto din Germania, extremul vehicul se remarca in special prin pachetul aerodinamic inspirat din lumea curselor cu motor - eleronul de dimensiuni mai mult decat generoase reprezentand punctul principal de atractie.

Meniul specific departamentului exterior continua, deloc surprinzator, cu un set de jante forjate, realizate fie din aliaj, fie din magneziu, in functie de preferintele si - nu in ultimul rand, bugetul cumparatorilor, plus o evacuare dubla, montata central, pe cand reteta caracteristica interiorului cuprinde inclusiv o pereche de scaune scoica, din fibra de carbon, un rollcage masiv, insertii de piele, ornamente din Racetex. Si - la fel de important de mentionat, un volan multifunctional, cu design in trei spite.

Aceeasi impresionanta creatie pe nume Porsche 911 GT3 RS se mai poate lauda - oarecum inutil de precizat, si cu o suspensie ajustabila, si cu discuri de franare de pana la 410 milimetri. Din peisaj nu lipsesc - mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, nici directia integrala, sistemul DRS sau unitatea aspirata, pe benzina, in sase cilindri, cu o capacitate de 4.0 litri, sinonima cu un total de 525 de cai putere si 465 de Newton-Metri, suficient pentru un 0 - 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 3.2 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 August 2022