Noua masina de strada de la Toyota e nebunie curata: are motor 1.6 turbo de 272 CP si tractiune integrala in standard!

Noua masina de strada de la Toyota e nebunie curata: are motor 1.6 turbo de 272 CP si tractiune integrala in standard!
  • Noua masina de strada de la Toyota e nebunie curata
  • Are motor 1.6 turbo de 272 CP si tractiune integrala in standard!
Distribuie pe Facebook

Din pacate, performantele nu raman decat un mister, japonezii preferand sa precizeze - in schimb, ca numarul total al unitatilor ce urmeaza a fi asamblate nu va depasi de 500.

Compania Toyota incepe in forta anul 2022, celebrul producator de masini din Tara Soarelui Rasare publicand - zilele acestea, primele fotografii si informatii oficiale ale noului GRMN Yaris. Prezentat publicului cu ocazia evenimentului Tokyo Auto Salon, respectivul hot-hatch de clasa subcompacta se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate.

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior continua, daca mai trebuia cumva precizat, cu o capota bombata a motorului si un eleron de dimensiuni generoase - realizate, asemeni plafonului, din fibra carbon, cu jante din aliaj de la BBS, evacuare dubla etc.

Toyota GRMN Yaris

Toyota GRMN Yaris

Toyota GRMN Yaris

In cabina, de cealalta parte a portierelor, noua si spectaculoasa Toyota GRMN Yaris beneficiaza inclusiv de scaune fata de tip scoica - semnate de specialistii companiei Recaro. Optional, clientii pot opta pentru inlocuirea banchetei spate cu un roll-bar, conform comunicatului de presa publicat, recent, de celebrul producator de masini din Tara Soarelui Rasare.

Propulsia este asigurata de un motor turbo cu trei cilindri in linie si o capacitate de 1.6 litri - ce lucreaza alaturi de o cutie manuala in sase rapoarte si doua diferentiale pentru a livra, rotilor de pe ambele punti, undeva in jurul a 272 CP, se mai arata in documentul anterior mentionat.

Noua versiune pe nume Toyota GRMN Yaris va fi disponibila, la vanzare, sub forma unei editii limitate la doar 500 de exemplare - toate destinate pietei din Japonia. Cat despre nota de plata de plata a respectivei variante, aceasta porneste de la o suma de 7.317 milioane de yeni, echivalentul a circa 55.959 de euro, si poate urca pana la 8.467 milioane de yeni.

Toyota GRMN Yaris

Toyota GRMN Yaris

Toyota GRMN Yaris

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Toyota GRMN Yaris
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Ianuarie 2022