Noua masina de strada de la Toyota e nebunie curata: are motor 1.6 turbo de 280 CP si tractiune integrala in standard!

Noua masina de strada de la Toyota e nebunie curata: are motor 1.6 turbo de 280 CP si tractiune integrala in standard!
  • Noua masina de strada de la Toyota e nebunie curata
  • Are motor 1.6 turbo de 280 CP si tractiune integrala in standard!
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu doua diferentiale LSD de la Torsen. Cate unul pentru fiecare punte in parte, potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei.

Prima jumatate a anului 2024 marcheaza debutul unui nou automobil de la Toyota, legendarul constructor japonez de autoturisme anuntand - cu ocazia salonului care se desfasoara, zilele acestea, in orasul Tokyo, lansarea unei variante imbunatatite a celebrului GR Yaris. Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, incepand din aceasta vara, respectiva versiune isi va intampina potentialii cumparatori alaturi de o unitate turbo cu numai trei cilindri in linie, plus capacitate de 1.618 centimetri cubi, pe benzina, conceputa special pentru a livra tuturor celor patru roti undeva in jurul a 280 de cai putere.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua, mai mult ori mai putin surprinzator, cu doua optiuni diferite la nivel de transmisie, marea batalie urmand sa se dea intre o cutie manuala in sase rapoarte si una automata, cu opt trepte de viteza in dotare - potrivit comunicatului de presa disponibil. Din peisaj nu lipsesc - ba dimpotriva, nici diferentialele cu alunecare limitata, semnate Torsen, meniul caracteristic modelului cu o lungime de doar 3.995 de milimetri si ampatamentul de 2.56 metri plusand cu discuri de franare ventilate cu diametrul de pana la 14 inch.

Daca vine vorba, in schimb, despre departamentul vizual, noul GR Yaris se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate - cu prize masive, respectiv un difuzor supradimensionat de aer in echipare, cu mentiunea ca nici capota atent sculptata a motorului, aripile laterale proeminente, condimentate cu jante realizate din aluminiu forjat, cu diametrul de 18 inch, sau eleronul destinat plafonului nu vor trece intocmai neobservate. Lista atractiilor principale se incheie - intr-un final, cu o plansa de bord redesenata complet, instrumente de bord digitale, livrate alaturi de un display cu diagonala de 12.3", tapiterie confectionata din piele.

Toyota GR Yaris Facelift

Toyota GR Yaris Facelift

Toyota GR Yaris Facelift

Toyota GR Yaris Facelift

Toyota GR Yaris Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Toyota GR Yaris Facelift
mai multe