Noul Aston Martin Lagonda se vinde la arabi sub numele de... Taraf

Noul Aston Martin Lagonda se vinde la arabi sub numele de... Taraf
  • Noul Aston Martin Lagonda a fost lansat oficial in Dubai
  • Limuzinei britanice i s-a alaturat la nume si sufixul Taraf
  • Informatiile de ordin tehnic lipsesc in continuare din peisaj
Distribuie pe Facebook

In plus, pentru ca meniul sa fie complet, exemplarul adus de britanici in fata clientilor din Orientul Mijloc se remarca la nivel vizual, atat la exterior, cat si la interior, printr-o nuanta de... exact, ai ghicit!, auriu.

Surprins in numeroase filme si fotografii spion de-a lungul ultimelor saptamani, primul automobil comercializat sub numele de Aston Martin Lagonda din 1990 incoace a debutat in cele din urma oficial.

Oferit la vanzare exclusiv pentru clientii din zona Orientului Mijlociu, impresionantul sedan de lux are la baza modelul Rapide si raspunde la numele de... Taraf. Sau aveai impresia ca glumim cateva randuri mai sus?

Aston Martin Lagonda TarafAston Martin Lagonda Taraf

Denumirea in cauza nu are insa ca sursa de inspiratie acel "faimos" post de televiziune din Romania, oficialii britanici alegand aceasta titulatura pentru semnificatia ei in limba araba, unde se traduce prin "luxul suprem".

Asadar, acestea fiind spuse, te invitam sa te bucuri de fotografiile surprinse la evenimentul de lansare desfasurat in Dubai, cei de la Aston Martin omitand sa publice informatiile de ordin tehnic si cu aceasta ocazie speciala.

Nu am inteles sa intelegem de ce atata secretomanie, caracteristicile noului Lagonda Taraf fiind mai mult decat decente in cazul in care sunt similare cu cele ale modelului Rapide S 2015: motor V12 de 5.935 centimetri cubi si 560 cai putere, transmisie automata ZF cu opt rapoarte, 0 - 100 km/h in 4.4 secunde si viteza maxima de 327 kilometri pe ora.

Sau doar faptul ca productia va fi limitata la numai 100 de exemplare este singurul element care conteaza cu adevarat?

Aston Martin Lagonda Taraf

Aston Martin Lagonda Taraf

Aston Martin Lagonda Taraf

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Aston Martin Lagonda Taraf
mai multe