Noul Audi R8 ne arata farurile sale cu laser

Noul Audi R8 ne arata farurile sale cu laser
  • Audi a publicat prima imagine a noului R8
  • Supercarul german va debuta luna viitoare
  • Clientii pot opta inclusiv pentru faruri laser
Distribuie pe Facebook

Salonul Auto de la Geneva 2015 ne va aduce un nou Audi R8, informatia fiind confirmata intr-un final si de oficialii producatorului german de automobile.

Programata pentru perioada 5 - 15 martie 2015, cea de-a 85-a editie a evenimentului Geneva International Motor Show a pregatit numeroase surprize vizitatorilor sai, inclusiv un nou Audi R8.

Ce modificari stilistice va aduce supercarul german, cate motorizari va pune de-aceasta data la dispozitia clientilor sai si cum va arata din punctul de vedere al pretului de pornire... ei bine, sunt doar simple intrebari fara raspuns.

Nu de alta, dar oficialii companiei din Ingolstadt au preferat sa dezvaluie pentru moment ca cea de-a doua generatie a exoticului lor automobil va oferi inca din dotarea standard o pereche de faruri dotate cu LED-uri.

In schimb, pentru cei care au impresia ca aceasta tehnologie este deja depasita sau, pur si simplu, viseaza la un aspect desprins din viitor, noul Audi R8 poate fi echipat - in mod optional, ce-i drept - si cu blocuri optice cu laser.

O veste deloc surprinzatoare, mai ales daca tinem cont ca de un astfel de echipament s-au putut bucura inclusiv cumparatorii actualului model. Chiar daca prin intermediul unei editii speciale, limitata la 99 de exemplare.

Revenind la lucruri cu adevarat serioase, reamintim ca cea de-a doua generatie a supercarului german va fi construita pe aceeasi platforma precum Lamborghini-ul Huracan LP610-4.

Spre deosebire insa de exoticul automobil din Sant'Agata Bolognese, este de asteptat ca noul Audi R8 sa dispuna de o gama de motorizari ceva mai variata. Si asta cu toate ca ultimele zvonuri dau ca sigura disparitia V8-ului de 4.2 litri.

Nu ar fi de mirare ca transmisia DCT cu sapte rapoarte si sistemul de tractiune integrala quattro sa revina la datorie, dar oare ce se va intampla cu manuala? Va renunta supercarul german si la aceasta sau o va pastra precum Porsche-le 991 Carrera?

Doar timpul o poate spune. Iar pana la un raspuns concret suntem nevoiti sa ne multumim cu o prima imagine teaser.

Noul Audi R8 - Prima poza oficiala

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Februarie 2015