Noul Audi R8 ni se dezvaluie in prima imagine oficiala

Noul Audi R8 ni se dezvaluie in prima imagine oficiala
  • Prima imagine oficiala a noului Audi R8 si-a facut recent aparitia pe internet
  • Supercarul german pare sa fi suferit mai degraba un facelift decat o restilizare completa
  • Paleta de propulsoare se va limitata de-aceasta data la o singura motorizare V10
Distribuie pe Facebook

Desi oficialii Audi au facut tot posibilul sa tina sub lacat fotografiile noului R8, una dintre acestea a reusit cumva sa scape din dosarul de presa si... iata!, sa ajunga pe internet.

Ce surprize ne rezerva cea de-a doua generatie a supercarului german din punct de vedere estetic? Niciuna majora, asta e cat se poate de sigur, designerii producatorului de automobile din Ingolstadt preferand sa mizeze mai degraba pe o restilizare a vechiului model decat sa se apuce de o noua masina.

Asta inseamna, in libera traducere, ca urmatorul Audi R8 se va remarca la nivel de exterior printr-o grila frontala hexagonala, cu detalii angulare la nivelul partii superioare. Aceleasi detalii angulare caracterizeaza inclusiv blocurile optice dotate cu tehnologia laser, in timp ce aspectul prizelor de aer din dotarea spoilerului ne aduc aminte de conceptul Sport Quattro.

In ceea ce priveste profilul lateral, ceea de-a doua generatie a supercarului german pastreaza fantele de aerisire intalnite la modelul actual, cu mentiunea ca acestea nu se mai prelungesc acum pana la nivelul geamurilor. Despre modul in care se va prezenta partea posterioara nu avem inca nici un fel de idee, singurul element pe care il putem observa in prima fotografie a noului Audi R8 fiind un eleron fix - probabil unde avem de-a face cu versiunea Plus.

Nici despre departamentul interior nu putem spune prea multe, drept pentru care tinem sa reamintim ca paleta de propulsoare va include la momentul lansarii o singura motorizare: un V10 cu 540 sau 610 cai putere. La fel de surprinzatoare se anunta si optiunile in materie de transmisii, viitorii clienti avand la dispozitie exclusiv o cutie de viteze cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Mai multe detalii cu privire la ceea de-a doua generatie a supercarului german vom afla la inceputul lunii martie, atunci cand Salonul Auto International de la Geneva va lua startul pentru a 85-a oara in istoria sa.

Audi R8 - Prima imagine

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2015