Noul Audi RS6 Avant, asa cum probabil nu o sa-l mai vezi niciodata. Cum arata break-ul de 600 de CAI in nuanta Vegas Yellow

Noul Audi RS6 Avant, asa cum probabil nu o sa-l mai vezi niciodata. Cum arata break-ul de 600 de CAI in nuanta Vegas Yellow
  • Un nou Audi RS6 Avant a debutat la sfarsitul lunii trecute
  • Generatia C8 vine cu un V8 twin-turbo de 600 de cai putere
  • Sprintul 0 - 100 km/h nu va dura mai mult de 3.6 secunde
Distribuie pe Facebook

Meniul specific automobilului expus de curand in capitala Germaniei continua cu o tapiterie de culoare neagra, puternic contrastata de cusaturile galbene omniprezente.

Vizitatorii cochetului Audi City Berlin au avut parte zilele acestea de un tratament extrem de special, cei care au trecut recent pragul showroom-ului aflat in capitala Germaniei fiind intampinati de un RS6 Avant cu o configuratie mai putin obisnuita. Discutam, mai precis, despre un exemplar finisat in nuanta Vegas Yellow si decorat cu diverse elemente vopsite in negru.

Combinatia de galben si negru continua la nivel de interior, acolo unde break-ul cu motor V8 twin-turbo de patru litri si 600 de cai putere se poate lauda inclusiv cu diferite ornamente din fibra de carbon.

Pe piata din Germania, noul Audi RS6 Avant este comercializat la preturi incepand de la 117.500 de euro si ofera in standard o cutie automata cu opt rapoarte, plus un sistem de tractiune integrala. Dupa cum precizam si anterior, fisa modelului din Ingolstadt promite un timp de 3.6 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h, dar si o viteza maxima de pana la 305 km/h.

In ceea ce priveste partea vizuala, asa cum putem vedea - de altfel - si in aceste imagini, break-ul cu motor V8 twin-turbo de patru litri si 600 de cai putere vine cu spoilere fata si spate agresiv stilizate...

... jante uriase din aliaj si o evacuare dubla, evident. Totodata, cea mai recenta generatie a faimosului Audi RS6 Avant beneficiaza inclusiv de cateva detalii unice in cabina, printre principalele puncte de atractie intalnite aici numarandu-se si volanul multifunctional cu parte inferioara plata, scaunele fata cu suport lateral marit sau instrumentele de bord redesenate.

Audi RS6 Avant in Vegas Yellow

Audi RS6 Avant in Vegas Yellow

Audi RS6 Avant in Vegas Yellow

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Septembrie 2019