Noul BMW M4 Coupe debuteaza luna viitoare

Noul BMW M4 Coupe debuteaza luna viitoare
  • Noul BMW M4 Coupe debuteaza luna viitoare, sub forma de concept
  • Versiunea de productie soseste va fi lansata in ianuarie 2014, la Detroit
  • BMW M4 Coupe va beneficia de 80% piese diferite comparativ cu modelul 435i M Performance.
Distribuie pe Facebook

Noul BMW M4 Coupe, automobil ce va avea onoarea sa joace rolul de inlocuitor al legendarului M3 Coupe, va debuta chiar la inceputul lunii viitoare, atunci cand va lua startul editia din acest an a Concursului de Eleganta de la Pebble Beach, California.

Conform celor mai noi zvonuri venite dinspre constructorul bavarez, mult anticipatul BMW M4 Coupe va debuta chiar la inceputul lunii viitoare, atunci cand va lua startul editia din acest an a Concursului de Eleganta de la Pebble Beach, California. Nu vorbim insa chiar de automobilul propriu-zis, ci mai degraba de o... versiune concept.

Din fericire pentru noi, varianta de productie nu va mai intarzia foarte mult, succesorul legendarului BMW M3 Coupe urmand a ni se dezvalui in toata splendoarea sa chiar in luna ianuarie a anului viitor, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. De asemenea, acelasi Salon Auto de la Detroit va mai gazdui si debutul urmatorului M3 Sedan, respectiv premiera mondiala a noilor Seria 2 Coupe si Seria 4 Convertible.

Revenind insa la viitorul BMW M4 Coupe, informatiile oficiale cu privire la caracteristicile acestuia lipsesc in continuare, chiar si la acest moment. Cu toate acestea, exista numeroase voci care afirma ca mult anticipatul succesor al legendarului BMW M3 Coupe va ascunde sub capota un propulsor twin-turbo cu sase cilindri in linie, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 450 cai putere.

De asemenea, nu vor lipsi din meniul tehnic nici transmisia cu dublu-ambreiaj, sistemul de tractiune spate, suspensia sport, sistemul de franare de inalta performanta sau elementele exterioare si interioare din fibra de carbon. Mai exact, conform unui oficial bavarez, modelul BMW M4 Coupe se va bucura de pana la 80% piese diferite comparativ cu recent lansatul BMW 435i M Performance.

Distribuie pe Facebook
mai multe