Noul break de la Audi nu are rival in lume. Vine cu 705 CP din fabrica!

  • Audi lanseaza noul RS6 Performance Nogaro Edition
  • Modelul german ofera un motor V8 TFSI de 705 CP
  • Productia automobilului este limitata la 150 unitati
Distribuie pe Facebook

Audi celebreaza 15 ani de la debutul modelului RS6 cu o versiune de 705 CP si 880 Nm. Numai 150 de astfel de exemplare vor fi asamblate in total.

Pus in miscare de un sistem de propulsie hibrid cu 680 CP sub capota, germanul Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo a fost pana astazi cel mai puternic break de serie al planetei.

Automobilul marcii din Stuttgart a pierdut acest titlu in urma cu doar cateva momente, in fata proaspat lansatului... Audi RS6 Performance Nogaro Edition pe numele lui complet.

Audi RS6 Performance Nogaro Edition

Audi RS6 Performance Nogaro Edition

Oferit intr-o versiune limitata la numai 150 de exemplare, comercializate cu ocazia implinirii a 15 ani de la aparitia modelului RS6, automobilul cu pricina este pus in miscare de un V8 bi-turbo de patru litri.

Vorbim practic de aceeasi motorizare cu capacitatea cilindrica de patru litri folosita inclusiv de varianta standard, cu mentiunea ca in cazul de fata valorile maxime numara 705 CP si 880.

Si totul multumita specialistilor companiei ABT Sportsline, editia Audi RS6 Performance Nogaro fiind livrata clientilor alaturi de tehnologia ABT Engine Control - de unde si viteza de top de 320 km/h.

Din punct de vedere estetic, toate cele 150 de exemplare planificate pentru productie vor fi livrate de producatorul auto din Ingolstadt finisate la exterior in nuanta Nogaro Blue.

Nu vor trece neobservate, de altfel, nici jantele din aliaj pe 21 de inch sau sistemul de evacuare din titan, in timp ce interiorul este oferit in doua configuratii diferite: complet negru ori negru si albastru.

Audi RS6 Performance Nogaro Edition

Audi RS6 Performance Nogaro Edition

Audi RS6 Performance Nogaro Edition

Audi RS6 Performance Nogaro Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Audi RS6 Performance Nogaro Edition
mai multe