Noul Bugatti Chiron promite o viteza maxima de 467 km/h, anunta ultimele zvonuri

Noul Bugatti Chiron promite o viteza maxima de 467 km/h, anunta ultimele zvonuri
  • Noul Bugatti Chiron soseste in 2016
  • Urmasul modelului Veyron promite 1.500 CP
  • Viteza maxima se anunta a fi de 467 km/h
Distribuie pe Facebook

Sfarsitul de an ne aduce cateva informatii proaspete cu privire la urmasul legendarului Veyron.

Asteptat sa debuteze in premiera mondiala la inceputul primaverii viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, noul Bugatti Chiron promite o versiune imbunatatita a celebrei motorizari W16 quad-turbo de opt litri.

Vorbim, mai exact, despre o varianta capabila sa livreze tuturor celor patru roti, tot prin intermediul unei transmisii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, undeva in jurul a 1.500 de cai putere si 1.500 de Newton-Metri.

Drept urmare, conform acelorasi surse, urmasul legendarului Veyron va avea nevoie de numai 2.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, acul vitezometrului urmand a-si continua apoi nestingherit incursiunea pana la pragul celor... 467 de kilometri pe ora.

Asa se face noul Bugatti Chiron a reusit sa adune deja circa 130 de comenzi ferme, si asta in ciuda faptului ca pretul de pornire al unui singur exemplar se situeaza in jurul fabuloasei sume de 2.2 milioane de euro.

La final, sursa acestor informatii anunta inclusiv o productie limitata la doar 500 de unitati, compania din Molsheim urmand a construi cate 100 in fiecare an. Asta inseamna ca urmasul legendarului Veyron va avea un ciclu de viata de doua ori mai scurt decat predecesorul sau.

Ramane acum de vazut ce anume se va intampla cu numarul versiunilor de echipare si caroserie, singura informatie - si aceea tot neoficiala, bineinteles - disponibila la acest moment anuntand un model Targa din 2018.

Bugatti Chiron necamuflat

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Decembrie 2015