Noul C63 AMG Coupe Black Series strabate 'Ring-ul in doar 7 minute si 46 secunde

Noul C63 AMG Coupe Black Series strabate 'Ring-ul in doar 7 minute si 46 secunde
Asteptarea a luat sfarsit! Cel mai puternic Mercedes C-Class din intreaga istorie da piept cu provocarea suprema - cel mai periculos circuit din intreaga lume, arhicunoscutul Nurburgring Nordschleife.
Distribuie pe Facebook
517 cai putere si 620 Newton-Metri indesati sub capota unui Mercedes C-Class reprezinta una dintre cele mai nebunesti retete pentru care poti opta in ziua de astazi. Noul Mercedes C63 AMG Coupe Black Series, caci despre el este vorba, starneste respect si admiratie in lumea auto datorita unui V8 de 6.3 litri dotat cu numeroase componente mecanice ce se regasesc si sub capota supercarului SLS AMG.

Tot in lista cu picanterii tehnice notam si prezenta deja-celebrei transmisii AMG SPEEDSHIFT MCT cu sapte trepte, a unei suspensii de tip coilover (care, fie vorba intre noi, este complet ajustabila), plus prezenta unui sistem performant de franare, dotat cu discuri uriase, ce masoara 390 x 36 mm pe fata, respectiv 360 x 26 pe spate. Intr-un final, viitorii clienti au la dispozitie si numeroase optiuni, printre care si un pachet AMG Aerodynamics - compus din splitter si flaps-uri fata, respectiv eleron spate (componente realizate din fibra de carbon).

Drept urmare, rezultatul final este de-a dreptul fenomenal. Mai exact, ultima creatie a departamentului AMG Performance Studio are nevoie de numai 4.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, in timp ce viteza maxima este limitata la 300 km/h. Mai mult de atat, noul Mercedes C63 AMG Coupe Black Series a demonstrat recent ca poate face fata cu brio oricarei situatii, modelul german reusind sa parcurga un tur la Nurburgring in doar sapte minute si 46 secunde.

Ca o comparatie, recent-lansatul BMW M3 GTS este mai incet cu aproximativ doua secunde, in timp ce versiunea de 487 cai putere a coupe-ului Mercedes C63 AMG are nevoie de opt minute si o secunda pentru a strabate un tur in Iadul Verde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Decembrie 2011