Noul Chevy Camaro ZL1 ofera senzatii extreme pentru numai 54.995 dolari

Noul Chevy Camaro ZL1 ofera senzatii extreme pentru numai 54.995 dolari
Ok, baieti! Lucrurile stau in felul urmator: odata cu lansarea noului Shelby GT500 si anuntarea pretului modelului Chevrolet Camaro ZL1, lupta dintre muscle car-urile americane pare sa se aprinda mai puternic ca niciodata. Iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure.
Distribuie pe Facebook

La doar o zi de la dezvaluirea oficiala a probabil celui mai grozav muscle car construit vreodata - si aici ne referim la noul Shelby GT500, americanii de la Chevrolet au venit si au anuntat pretul a ceea ce putea fi considerat pana nu demult cel mai grozav muscle car construit vreodata: Camaro ZL1.

Urmand a fi disponibil la vanzare incepand cu prima parte a anului viitor, magnificul Chevrolet Camaro ZL1 ofera senzatii extreme pentru numai 54.995 dolari - suma ce transforma muscle car-ul celor de la General Motors intr-un adevarat chilipir.

Nu de alta, dar in pachetul pe care il primesti contra acestor bani este inclus, printre altele, si un motor V8 supraalimentat de 6.2 litri, capabil sa propulseze modelul american de la 0 la 96 km/h in mai putin de patru secunde. In plus, multumita celor 580 cai putere si 753 Nm, noul Chevrolet Camaro ZL1 se poate lauda si cu o viteza maxima ce depaseste - nu cu mult, ce-i drept, bariera celor 295 km/h.

Tot in lista cu performante notabile trecem si cele 7:41 minute necesare parcurgerii unui tur in Iadul Verde - o reusita datorata in special suspensiei atent-proiectate, ce incorporeaza tehnologia Magnetic Ride Control.

Sa mai zica cineva acum ca Visul american nu exista cu adevarat.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2011