Noul Dodge Challenger SRT Demon 170 a debutat oficial. Cel mai performant muscle car din gama americanilor are un motor V8 de 6.2 litri si 1.025 CP si accelereaza de la 0 la 96 km/h in 1.66 secunde

Noul Dodge Challenger SRT Demon 170 a debutat oficial. Cel mai performant muscle car din gama americanilor are un motor V8 de 6.2 litri si 1.025 CP si accelereaza de la 0 la 96 km/h in 1.66 secunde
  • Noul Dodge Challenger SRT Demon 170 a debutat oficial
  • Cel mai performant muscle car din gama americanilor are un motor V8 de 6.2 litri si 1.025 CP si...
  • ... accelereaza de la 0 la 96 km/h in 1.66 secunde
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sfert de mila parcurs in 8.91 secunde.

Inceputul anului 2023 marcheaza premiera ultimului Dodge Challenger din istorie, celebrul producator american de automobile publicand - in cursul zilei de miercuri, primele fotografii si informatii oficiale ale noului Challenger SRT Demon 170. Oferit intr-o serie limitata la numai 3.300 de exemplare, respectivul autoturism cu doua portiere reprezinta o colectie de cifre, numere si valori memorabile, lista atractiilor principale debutand cu motorizarea de sub capota: un V8 de 6.2 litri, cu compresor mecanic, care dezvolta 1.025 de cai putere - atunci cand este alimentat cu E85.

Dodge Challenger SRT Demon 170

Disponibila in schimbul unei sume minime de aproximativ 96.666 de dolari, reteta specifica modelului mentionat anterior cuprinde inclusiv o transmisie automata cu opt rapoarte, plus anvelope speciale, de inalta performanta, semnate de compania Mickey Thompson, astfel ca problema sprintului de la 0 la 96 de kilometri isi va gasi rezolvarea - conform unui comunicat pus la dispozitia presei de specialitate, intr-un timp de numai 1.66 secunde, sfertul de mila fiind parcurs, potrivit documentului cu pricina, intr-un timp de doar 8.91 secunde.

Noul Dodge Challenger SRT Demon 170 a mai pregatit - in standard ori optional, de la caz la caz, si un set de jante din fibra de carbon, o pereche de scaune fata sport, cu suport lateral marit, un volan multifunctional, cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza. Din meniu nu lipsesc - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic, nici elementele interioare din Alcantara, vitezometrul gradat pana la 354 de kilometri pe ora, discurile de franare condimentate cu etriere de la Brembo, suspensia pentru curse, parasuta montata in partea din spate a caroseriei.

Dodge Challenger SRT Demon 170

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Dodge Challenger SRT Demon 170
mai multe