Noul Fenyr SuperSport debuteaza oficial, ofera 900+ CP si un design SF

Noul Fenyr SuperSport debuteaza oficial, ofera 900+ CP si un design SF
  • Noul W Motors Fenyr SuperSport debuteaza oficial
  • Supercarul arab ofera un minim de 900 CP si 1.200 Nm
  • Caroseria este realizata din carbon, iar sasiul din aluminiu
Distribuie pe Facebook

Cel de-al doilea proiect al arabilor de la W Motors, compania din spatele celebrului Lykan Hypersport, ni se arata astazi in primele fotografii oficiale.

Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International de la Dubai, noul W Motors Fenyr SuperSport iese in evidenta printr-un design SF, influentat intr-o proportie covarsitoare de cel al celebrului Lykan Hypersport.

Asta inseamna, in libera traducere, ca fiecare panou al caroseriei realizate din fibra de carbon inspira agresivitate si forta bruta, exteriorul supercarului arab impresionand inclusiv prin constrastul dintre blocurile optice compacte si elementele proeminente din dotarea spoilerelor fata / spate.

W Motors Fenyr SuperSport

W Motors Fenyr SuperSport

Cum despre departamentul interior nu avem inca nici un fel de informatie sau fotografii oficiala, tinem sa precizam ca noul W Motors Fenyr SuperSport se mai poate lauda, de asemenea, si cu jante in cinci spite trasate sub forma literei Y.

In ceea ce priveste partea tehnica, la nivelul sasiului tubular din aluminiu regasim, montat central, un propulsor twin-turbo de patru litri, ce poarta semnatura specialistilor Ruf. 900 CP si 1.200 Nm sunt valorile minime livrate catre puntea spate de cutia cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj prezenta la datorie.

Drept urmare, noul W Motors Fenyr SuperSport nu are nici un fel de emotie sau problema in a accelera pana la o viteza maxima de peste 400 de kilometri pe ora. Asta in timp ce primii 100 km/h vin dupa circa 2.7 secunde.

Vestile oficiale cu privire la cel de-al doilea proiect al companiei din spatele celebrului Lykan Hypersport, masina care a facut senzatie in Furious 7, se opresc pentru moment aici. Nu inainte insa de a reaminti si ca productia supercarului arab va fi limitata la numai 25 de unitati per an.

W Motors Fenyr SuperSport

W Motors Fenyr SuperSport

W Motors Fenyr SuperSport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze W Motors Fenyr SuperSport
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Noiembrie 2015