Noul Ferrari 488 Spider debuteaza oficial, ofera 660 CP si un design super-sexy

Noul Ferrari 488 Spider debuteaza oficial, ofera 660 CP si un design super-sexy
  • Ferrari a publicat in cursul acestei seri primele informatii si fotografii oficiale ale noului 488 Spider
  • Supercarul italian ofera atat o motorizare V8 bi-turbo de 660 cai putere, cat si un plafon retractabil din aluminiu
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 3 secunde, pe cand viteza maxima depaseste 320 km/h
Distribuie pe Facebook

Italienii de la Ferrari au publicat in cursul acestei seri primele informatii si fotografii oficiale ale noului 488 Spider, automobil ce va debuta in premiera mondiala cu ocazia Salonului de la Frankfurt de peste numai o luna si jumatate.

Chiar daca sfarsitul verii se apropie cu pasi repezi, iar toamna se pregateste sa ne strice inca o data buna dispozitie, italienii de la Ferrari nu au rezistat de niciun fel tentatiei de a dezvalui versiunea decapotabila a proaspat lansatului 488 GTB.

Iar motivele sunt lesne de inteles, noul 488 Spider concurand cu mari sanse de victorie pentru titlul de cel mai sexy roadster al momentului, disparitia din peisaj a plafonului, respectiv restilizarile aduse capotei motorului amplificand cu succes sex-appeal-ul supercarului din Maranello.

Ferrari 488 SpiderFerrari 488 Spider

Ferrari 488 Spider

Doar cuvinte de lauda avem de spus si despre partea tehnica, versiunea decapotabila a proaspat lansatului Ferrari 488 GTB adoptand in compartimentul motor un V8 capabil sa produca 660 de cai putere multumita celor doua turbine din dotare.

La fel ca si in cazul modelului Coupe, unitatea de 3.9 litri este livrata la pachet alaturi de transmisie automata in sapte rapoarte si tot felul de sisteme electronice pentru un maximum de performanta, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in aproximativ... trei secunde.

Sprintul 0 - 200 km/h devine realitate in numai 8.7 secunde, in timp ce viteza maxima o estimam la peste 320 de kilometri pe ora in lipsa unei valori oficiale - italienii preferand sa anunte in schimb ca greutatea noului 488 Spider este de 1.420 kilograme.

Cu sapte fotografii la mare rezolutie si un scurt material video care asteapta cu nerabdare sa fie atent studiate, ne indreptam rapid catre final si incheiem cu informatia care anunta ca versiunea decapotabila a proaspat lansatului 488 GTB va debuta public in luna septembrie a acestui an, cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara in orasul german Frankfurt.

Ferrari 488 Spider

Ferrari 488 Spider

Ferrari 488 Spider

Ferrari 488 Spider - Video Oficial

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Ferrari 488 Spider
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Iulie 2015