Noul Ford GT este masina favorita a momentului: mii de oameni se “bat” pentru doar 500 de exemplare

Noul Ford GT este masina favorita a momentului: mii de oameni se “bat” pentru doar 500 de exemplare
  • Mii de oameni se “bat” pentru noul Ford GT
  • In jur de 12000 de doritori au plasat deja comenzi
  • Doar 6506 au fost preselectati pentru moment
Distribuie pe Facebook

Dupa o luna de cand constructorul american Ford a dat drumul la comenzi pentru noul GT, in jur de 12000 de doritori au plasat comenzi pentru detinerea unui astfel de model, iar 6506 au fost preselectati.

Fiind o masina speciala, este normal ca si selectarea candidatilor sa se faca tot intr-un mod aparte. In urmatorii doi ani, Ford va construi doar 500 de exemplare din noul supercar, iar cei care doresc un exemplar trebuie sa indeplineasca unele conditii.

Acum, compania americana va trebui sa ii selecteze pe cei 500 de norocosi carora le va trimite o instiintare oficiala in urmatoarele 90 de zile.

Misiunea nu va fi una usoara deoarece cei mai creativi dintre cei care au aplicat au trimis si filmulete cu motoare turate, tururi de circuit, de garaj, dar si povestiri de viata, pentru a-si arata iubirea pentru marca americana s, mai ales, de ce ar trebui sa detina un Ford GT in garaj.

Chiar daca perioada de inscriere s-a inchis, aproape 200,000 de fani continua sa-si configureze masina visurilor lor pe site-ul oficial Ford. Culoarea favorita ramane Frozen White dar ese urmarita indeaproape de Liquid Blue.

Noul GT, care va fi propulsat de motorul V6 Ecoboost de 3.5 litri pozitionat central si va livra peste 600 de cai putere, va ajunge in garajele celor alesi pana la sfarsitul lui 2016.

Ford GT - Galerie Foto

Ford GT - Galerie Foto

Ford GT - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Ford GT - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2016