Noul Jaguar F-Type SVR apare de nicaieri, promite 575 CP si tractiune integrala

Noul Jaguar F-Type SVR apare de nicaieri, promite 575 CP si tractiune integrala
  • Primele imagini ale noului Jaguar F-Type SVR au ajuns pe internet
  • Super-coupe-ul britanic propune un V8 de cinci litri si 575 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 3.7 secunde
Distribuie pe Facebook

Mai multe fotografii ale unui Jaguar F-Type cu 575 de cai putere sub capota au scapat pe internet in cursul acestui weekend. Modelul cu pricina raspunde la apelativul SVR si ofera inclusiv un sistem de tractiune integrala.

Clientii modelului Jaguar F-Type vor avea curand la dispozitie o noua versiune de motorizare. Deconspirata de cateva fotografii oficiale scapate pe internet in cursul ce tocmai s-a incheiat, varianta SVR - caci ea reprezinta subiectul principal al acestei discutii, propune un total de 575 de cai putere.

Un total de 575 de cai putere si 700 de Newton-Metri care, impreuna cu transmisia automata in opt rapoarte si sistemul de tractiune integrala oferite in standard, aduc prima suta de kilometri (pe ora) dupa numai 3.7 secunde. Iar surprinzele nu se sfarsesc aici: fanii performantelor extreme vor fi bucurosi sa aduca ca viteza maxima se invarte in jurul valorii de 322 de kilometri pe ora.

Jaguar F-Type SVR - Primele Poze

Jaguar F-Type SVR - Primele Poze

Iar in cazul in care acest aspect chiar conteaza - desi asa ceva este destul de greu de crezut, consumul mixt de carburant este de 11.3 litri la 100 km. Motorul V8 dotat cu compresor mecanic si capacitate cilindrica de cinci litri nu sta mai bine nici la capitolul emisii de CO2: 269 grame per kilometru.

Lasam insa in urma grija fata de mediu si ne indreptam atentia catre trenul de rulare, acolo unde noul Jaguar F-Type SVR se lauda cu suspensie ajustabila, diferential electronic si, in mod optional, discuri carbon-ceramice. La inaltime se ridica si departamentul vizual, detaliile supradimensionate din dotarea spoilerelor fata si spate sau eleronul proeminent ce insoteste portbagajul fiind doar inceputul.

Nu de alta, dar din meniu nu lipsesc nici jantele din aliaj cu design specific, elementele sub forma de carouri trasate la nivelul scaunelor sport si fetelor usilor completand in cele din urma oferta vizuala a automobilului britanic de inalta performanta.

Jaguar F-Type SVR - Primele Poze

Jaguar F-Type SVR - Primele Poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Jaguar F-Type SVR - Primele Poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Ianuarie 2016