Noul Lamborghini Aventador LP700-4 salveaza omenirea de la pieire!

Noul Lamborghini Aventador LP700-4 salveaza omenirea de la pieire!
Nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni. Sfarsitul omenirii se apropie cu pasi repezi, natura furioasa nu mai are de gand sa ne ofere nici o sansa de supravietuire, iar primele semne ale viitorului dezastru si-au facut deja aparitia. Este aproape imposibil ca cineva sa ramana in viata, insa iata totusi un fenomen ce ne-ar putea salva pe data de 21 decembrie 2012.
Distribuie pe Facebook

Lansat recent pentru a livra devoratorilor de supercaruri senzatii extreme si performante capabile sa-ti taie respiratia, noul-si-grozavul Lamborghini Aventador LP700-4 pare singurul automobil capabil sa rupa blestemul maiasilor. Pentru a duce la bun sfarsit aceasta misiune, un urias motor V12 de 6.5 litri si 700 cai putere si-a facut aparitia sub capota si produce produce acceleratii fulminante - de la 0 la 100 km/h in doar 2.9 secunde!. De asemenea, inteligentul sistem de tractiune integrala lucreaza din greu pentru ca intreaga putere sa ajunga la sol indiferent de suprafata de rulare. In plus, fiorosul taur din Sant'Agata Bolognese se poate lauda si cu o viteza maxima de 350 km/h, indeajuns pentru ca cei aflati la bord sa ajunga in siguranta la prima etapa din renasterea omenirii.

Sa fie acesta sfarsitul? Doar timpul va decide. Asigura-te insa ca pe data de 21 decembrie 2012 te afli la volanul unui Lamborghini Aventador LP700-4!

Noul Lamborghini Aventador LP700-4 salveaza omenirea de la pieire!



Distribuie pe Facebook
mai multe