Noul Lotus Exige S Roadster promite 350 CP, atinge suta in doar 4.0 secunde!

Noul Lotus Exige S Roadster promite 350 CP, atinge suta in doar 4.0 secunde!
Sezonul estival se apropie cu pasi repezi, un motiv numai bun pentru ca britanicii de la Lotus sa pregateasca lansarea pe piata a noului Exige S Roadster.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit sub forma de concept in cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2012, noul Lotus Exige S Roadster va fi disponibil la vanzare, intr-o versiune de productie, incepand cu vara acestui an, la un pret de pornire de 55.378 euro - pret care nu include si TVA-ul sau alte taxe percepute de autoritatile locale.

In schimbul acestei sume, viitorii clienti se vor alege cu un automobil targa, care cantareste numai 1.166 de kilograme. Se mai adauga, de asemenea, pe lista cu specificatii tehnice si un propulsor V6 supraalimentat de 3.5 litri, 350 cai putere si 400 Newton-Metri, cuplat la o transmisie manuala cu sase rapoarte, iar primii 100 kilometri pe ora vin dupa numai patru secunde.

Mai mult de-atat, noul Lotus Exige S Roadster se mai poate lauda si cu o acceleratie de la 0 la 160 km/h in aproximativ 8.5 secunde, in timp ce viteza maxima... ei bine, viteza maxima este limitata la doar 233 kilometri pe ora - si asta in timp ce versiunea cu acoperis fix este capabila de o incursiune pana la pragul celor 274 kilometri pe ora!

Lotus Exige S Roadster

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Mai 2013