Noul Maybach S-Class se vinde ca painea calda in China, anunta Mercedes

Noul Maybach S-Class se vinde ca painea calda in China, anunta Mercedes
  • Noul Maybach S-Class se vinde ca painea calda in China
  • Aproximativ 500 de exemplare ajung aici in fiecare luna
  • Pretul de pornire se invarte in jurul a 1.44 milioane yuani
Distribuie pe Facebook

Aproximativ 500 de exemplare ale super-limuzinei germane ajung aici in fiecare luna, spre disperarea britanicilor de la Bentley si Rolls-Royce.

Lansat pe piata din China la inceputul acestui an, noul Mercedes-Maybach S-Class se dovedeste a fi un adevarat succes comercial. Altfel spus, compania germana livreaza in tara asiatica aproximativ 500 de unitati per luna.

Chiar daca la prima vedere nu pare cine stie ce, urmatoarea comparatie te va ajuta sa intelegi pe deplin reusita super-limuzinei germane: recordul de vanzari detinut de Maybach aici era de 600 de exemplare... pe an.

Mercedes-Maybach S-Class - Galerie FotoMercedes-Maybach S-Class - Galerie Foto

Mercedes-Maybach S-Class - Galerie Foto

Fireste, vechiile modele 57 si 62 erau ceva mai scumpe, insa nici noul Mercedes-Maybach S-Class nu este chiar pe buzunarul oricui. Ba dimpotriva: porneste de la 1.44 milioane yuani sau, daca vrei, undeva in jurul a 230.000 dolari.

Asemeni situatiei de pe Batranul Continent, clientii chinezi ai super-limuzinei germane au la dispozitie doua motorizari diferite, versiunea de baza S500 sosind la pachet alaturi de un V8 bi-turbo cu 455 CP sub capota.

In schimb, varianta de top a noului Mercedes-Maybach S-Class adopta in compartimentul motor o unitate cu 12 cilindri in V si capacitate de sase litri, ce produce pana la 530 CP multumita celor doua turbine din dotare.

Si confortul este la el acasa, principala atractie din acest punct de vedere reprezentand-o ampatamentul de 3.365 milimetri, acolo unde super-limuzina germana isi intampina pasagerii cu dotari dintre cele mai luxoase.

Dotari printre care se numara si doua scaune spate individuale, despartite de o consola centrala alungita si capabile sa se incline cu pana la 43.5 de grade pentru un maximum de confort.

Mercedes-Maybach S-Class - Galerie Foto

Mercedes-Maybach S-Class - Galerie Foto

Mercedes-Maybach S-Class - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (57) Poze Mercedes-Maybach S-Class - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Iunie 2015