Noul McLaren 650S Spider primeste o editie speciala, semnata MSO

Noul McLaren 650S Spider primeste o editie speciala, semnata MSO
  • McLaren prezinta noua editie limitata 650S Spider by MSO
  • Specialul model va fi disponibil in numai 50 de exemplare
  • Lista cu imbunatatiri include piele, alcantara si carbon
Distribuie pe Facebook

Accente exterioare realizate din fibra de carbon si insertii de piele ce imita modelul dezirabilului material. Jante ultra-usoare in zece spite si numai trei nuante unice pentru finisarea caroseriei. Semnatura celebrului Frank Stephenson si o geanta speciala, conceputa pentru iesirile de weekend.

Proiectat de designerii McLaren impreuna cu specialistii departamentului de proiecte speciale, noul MSO 650S reprezinta alegerea ideala pentru cei care isi doresc un maximum de exclusivitate de la automobilul pe care il conduc. Iar cel mai bun argument care sa sustina aceasta afirmatie se ascunde in numarul de exemplare ce urmeaza a fi fabricate, un numar limitat la 50.

Deloc surprinzator, supercarul britanic se mai poate lauda si cu o alta serie de atingeri unice, precum cele numai trei nuante oferite pentru finisarea caroseriei - Papaya Spark, Agrigan Black si Sarigan Quartz. Acelasi aspect exterior va mai atrage privirile celor din jur si datorita jantelor cu zece spite si doua culori din dotare, oferite in compania a numeroase accente realizate din fibra de carbon.

McLaren 650S Spider by MSO

McLaren 650S Spider by MSO

Fibra de carbon care, bineinteles, joaca un rol principal si in decorarea aspectului interior, prezenta sa facandu-se simtita atat la nivelul consolei centrale, un se regaseste in starea sa pura, cat si la nivelul panoului de bord, acolo unde apare sub forma unor insertii de piele. Nu lipsesc din peisaj, de asemenea, nici elementele imbracate in alcantara, cele trei materiale reusind sa dea nastere unei ambiante de invidiat.

Totul vine insa cu un pret: Noul MSO 650S Coupe porneste de la 252.500 lire sterline, in timp ce versiunea Spider costa cu aproximativ 20.000 de lire sterline. Daca merita sau nu specialul supercar britanic, ramane la latitudinea fiecaruia dintre noi. Cert este ca pe lista cu bunatati mai regasim si o geanta din piele, piele ce imita fibra de carbon si alcantara, in timp ce pasionatii de autografe vor raspunde entuziasmati la vederea autografului designerului Frank Stephenson.

Asta nu scuza insa faptul ca motorul V8 twin-turbo de 3.8 litri a scapat complet neatins, noul MSO 650S oferind aceleasi valori maxime precum versiunea standard: 650 de cai putere si 678 Newton-Metri - suficient atat pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 3.1 secunde, cat si pentru o viteza de 333 de kilometri pe ora.

McLaren 650S Spider by MSO

McLaren 650S Spider by MSO

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze McLaren 650S Spider by MSO
mai multe