Noul McLaren 675 LT Spider soseste la timp pentru... lista cu dorinte de Craciun

Noul McLaren 675 LT Spider soseste la timp pentru... lista cu dorinte de Craciun
  • McLaren publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului 675 LT Spider
  • Super-decapotabila britanica ofera un V8 twin-turbo cu 675 cai putere si 700 Newton-Metri
  • Acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza chiar mai putin de 3 secunde
Distribuie pe Facebook

Britanicii de la McLaren au publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noului 675 LT Spider, lasandu-ne astfel suficient timp la dispozitie pentru a reface scrisoarea catre Mos Craciun.

Dezvaluit in premiera mondiala chiar la inceputul acestui an, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva intre 3 si 15 martie, noul McLaren 675 LT a reusit sa surprinda intreaga planeta multumita performantelor din dotare.

Echipat cu un impresionant V8 twin-turbo de 3.8 litri si 675 de cai putere, supercarul britanic anunta la momentul respectiv ca are nevoie de numai 2.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 kilometri pe ora.

Aspectul inconfundabil si productia limitata la doar 500 de unitati sunt alte doua dintre detaliile ce au propulsat noul McLaren 675 LT in topul celor mai dorite modele sport ale planetei, intreaga serie fiind vanduta ca painea calda.

McLaren 675 LT Spider

Vestea buna este ca supercarul britanic nu si-a luat definitiv ramas bun de la industria auto, acesta revenind in cursul diminetii zilei de astazi intr-o versiune secundara, livrata la pachet alaturi de un plafon retractabil.

Oferit la vanzare in schimbul unei sume minime de 285.450 lire sterline, noul McLaren 675 LT Spider este animat de acelasi V8 twin-turbo de 3.8 litri si 675 de cai putere anterior mentionat, similar fiind si sprintul 0 - 100 km/h.

In schimb, acceleratia de la 0 la 200 km/h se realizeaza acum in 8.1 secunde (un plus de 0.2 secunde comparativ cu modelul Coupe), pe cand viteza maxima este de 326 km/h (un minus 4 km/h comparativ cu acelasi Coupe).

Fisa tehnica a noului supercar britanic se incheie in cele din urma cu cele 1.270 de kilograme din dreptul greutatii proprii, un simplu calcul relevand prezenta unui raport putere / masa de 532 CP per tona.

McLaren 675 LT SpiderMcLaren 675 LT Spider

McLaren 675 LT Spider

Lista cu ingrediente magice continua insa, noul McLaren 675 LT Spider avand extrem de multe de spus inclusiv la capitolul estetic, acolo unde pachetul aerodinamic realizat din fibra de carbon se afla in centrul atentiei.

Cei mai atenti la detalii nu vor trece insa cu vederea nici eleronul activ sau evacuarea dubla montata central, jantele forjate cu design multispita conferindu-i supercarului britanic o doza extra de atractivitate.

Pozele interioare lipsesc cu desavarsire pentru moment, noul McLaren 675 LT Spider promitand verbal infinite insertii de alcantara si aceeasi fibra de carbon precum cea de la exterior. Dar si scaune similare celor de pe P1.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze McLaren 675 LT Spider
mai multe