Noul Megane RS este deja masina second-hand. Un dealer din Germania are la vanzare un exemplar

Noul Megane RS este deja masina second-hand. Un dealer din Germania are la vanzare un exemplar
  • Un dealer auto din Germania are deja la vanzare un Megane RS
  • Potrivit anuntului, masina are 0 kilometri la bord
  • A debutat oficial anul trecut la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Un dealer auto din Germania a scos deja la vanzare un Renault Megane RS de ultima generatie. Acest model a debutat de-abia la finalul anului trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, si este deocamdata disponibil numai pe piata locala din Franta.

Constructorul francez de automobile a lansat cu surle si trambite, in toamna anului trecut, noua generatie Megane RS. Cei prezenti la Frankfurt au putut vedea pentru prima data hot-hatch-ul din Hexagon, iar placerea a fost cu atat mai mare cu cat acesta a venit alaturi de cateva imbunatatiri.

2019 Renault Megane RS

Pe langa tratamentul specific diviziei RenaultSport, care include in acest caz frane Brembo, suspensie mai rigida, pachetul aerodinamic, diferentialul cu alunecare limitata sau directia integrala, noul Megane RS a fost prezentat alaturi de un propulsor ceva mai puternic.

2019 Renault Megane RS

Unitatea de 1.8 litri turbo, cu patru cilindri in linie, este capabila de 280 de cai putere si 390 Nm cuplu, suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 5.8 secunde. In functie de preferintele soferului, modelul francezilor poate veni fie alaturi de o transmisie manuala cu sase trepte, fie alaturi de o cutie de viteze automata cu dublu-ambreiaj.

2019 Renault Megane RS

Oficial, hot-hatch-ul este disponibil deocamdata numai pe piata franceza, acolo unde pleaca de la 39.400 de euro. Neoficial insa, acesta a ajuns deja pe piata masinilor second-hand, avand in vedere ca un dealer auto din Germania sustine ca are un exemplar la vanzare.

2019 Renault Megane RS

Mai exact, in anuntul postat pe un bine-cunoscut site de profil este specificat faptul ca masina in cauza poate fi configurata dupa bunul plac al viitorului proprietar, ceea ce ne face sa credem ca este de fapt vorba despre achizitionarea unei rezervari facute anterior. Un argument destul de solid care sa sustina aceasta presupunere este ca dealer-ul auto nu a publicat imagini reale cu masina, despre care spune ca are 0 km la bord.

2019 Renault Megane RS

Ultimul, dar cu siguranta nu cel din urma, este pretul. Daca te intereseaza un Renault Megane RS de ultima generatie, afla ca pentru cel de mai sus trebuie sa platesti "numai" 24.990 de euro.

2019 Renault Megane RS

2019 Renault Megane RS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze 2019 Renault Megane RS
mai multe