Noul Mercedes AMG GT S Edition 1 propune un eleron fix, plus alte bunatati

Noul Mercedes AMG GT S Edition 1 propune un eleron fix, plus alte bunatati
  • Mercedes anunta noua editie speciala AMG GT S Edition 1
  • Supercarul german ofera un total de 510 CP, plus alte bunatati
  • Pretul de pornire este stabilit la suma de 148.512 euro
Distribuie pe Facebook

Disponibil la vanzare incepand cu toamna acestui an, la un pret de pornire de 115.430 euro, noul Mercedes AMG GT poate fi comandat si intr-o versiune speciala, botezata Edition 1. Aceasta vine la pachet impreuna cu un total de 510 cai putere, plus kit aerodinamic restilizat, plafon din fibra de carbon si numeroase bunatati interioare.

Prezentat in premiera mondiala cu ocazia salonului auto ce se desfasoara zilele acestea la Paris, noul Mercedes AMG GT va putea fi comandat si intr-o versiune speciala, botezata Edition 1.

Disponibil la vanzare in schimbul unui pret minim de 148.512 euro, exclusivistul automobil german de inalta performanta are la baza varianta de top S, ce ofera un total de 510 CP si 650 Nm.

Asadar, ajutat fiind si de transmisia cu dublu ambreiaj, respectiv diferentialul electronic livrate in standard, noul Mercedes AMG GT S Edition 1 are nevoie de numai 3.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Mercedes AMG GT S Edition 1

Mercedes AMG GT S Edition 1Mercedes AMG GT S Edition 1

Pe langa cifrele, numerele si valorile remarcabile, exclusivistul automobil german de inalta performanta se mai poate lauda si cu un aspect impunator, agresivitatea caracteristica exteriorului fiind amplificata de modificarile aduse kitului aerodinamic.

Alte imbunatatiri vizuale demne de mentionat includ jante bicolore in combinatia 9.0 J x 19 / 11.0 J x 20 (fata / spate), plus plafon din fibra de carbon si elemente de caroserie finisate intr-o nuanta de negru.

In ceea ce priveste interiorul, noul Mercedes AMG GT S Edition 1 impresioneaza aici in special prin insertiile de piele nappa de la nivelul panoului de bord, consolei centrale si scaunelor cu suport lateral marit.

Nu vor trece insa neobservate nici accentele de microfibra ce acopera inclusiv volanul cu design in trei spite si parte inferioara plata, exclusivistul automobil german de inalta performanta imbinand cu succes luxul si sportivitatea.

Mercedes AMG GT S Edition 1

Mercedes AMG GT S Edition 1Mercedes AMG GT S Edition 1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes AMG GT S Edition 1
mai multe