Noul Mercedes AMG GT va avea si o versiune de 462 CP

Noul Mercedes AMG GT va avea si o versiune de 462 CP
  • Noul Mercedes AMG GT va fi oferit in doua versiuni de putere
  • Modelul standard promite un total de 462 CP
  • Varianta de top se lauda cu aproximativ 510 CP
Distribuie pe Facebook

Cei 510 CP si 650 Nm anuntati in urma cu aproximativ doua saptamani si jumatate nu vor reprezenta singura optiune pentru cei care au in plan achizitionarea unui Mercedes AMG GT. Asemeni rivalilor sai, supercarul producatorului german de automobile va fi disponibil la vanzare in mai multe versiuni de putere.

Aston Martin V8 Vantage, Chevrolet Corvette, Porsche 911, iar lista poate continua cu alte exemple remarcabile. Concluzia ramane insa aceeasi: noul Mercedes AMG GT nu va avea deloc o viata usoara, concurenta in segmentul modelelor sport fiind extrem de acerba.

Drept urmare, pentru a face tuturor provocarilor, cel de-al doilea automobil dezvoltat integral de specialistii diviziei din Affalterbach va fi disponibil la vanzare in doua versiuni de putere, atat cu 462, cat si cu 510 CP sub capota. Propulsia va fi asigurata in ambele cazuri de o motorizare V8 twin-turbo de patru litri, oferita in compania unei transmisii DCT cu sapte rapoarte si a unui sistem de tractiune spate.

Mercedes AMG GT - Poze SpionMercedes AMG GT - Poze Spion

Mercedes AMG GT - Poze Spion

In varianta de baza, noul Mercedes AMG GT va mai pune la dispozitia viitoriilor sai cumparatori si un diferential cu alunecare limitata, in timp ce modelul de top GT-S se va putea lauda cu serviciile unei unitati E-diff. Un set de anvelope Michelin Pilot Super Sport va completa lista cu dotari standard a celor doua versiuni de putere, cu mentiunea ca dimensiunea acestora nu va fi chiar asemanatoare.

Intr-o alta ordine de idei, varianta de baza va veni la pachet cu jante pe 19 inch si pneuri pe 255/35, respectiv 295/30, in timp ce modelul de top GT-S va beneficia de jante intr-o combinatie 19 / 20 inch si pneuri pe 265/35, respectiv 295/30.

Din pacate, aspectul vizual al celui de-al doilea automobil dezvoltat integral de specialistii diviziei din Affalterbach reprezinta in continuare un mare mister, insa acum putem taia de pe-aceasta lista cifrele si numerele caracteristice performantei. Doar partial, ce-i drept, oficialii germani limitandu-se a afirma ca noul Mercedes AMG GT-S va avea nevoie de mai putin de 3.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la pragul celor 312 kilometri pe ora.

Mercedes AMG GT - Poze SpionMercedes AMG GT - Poze Spion

Mercedes AMG GT - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Mercedes AMG GT - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Iunie 2014